λοιπόν σας παραπέμπω στο FR που είχα γραψει στο προηγούμενο φόρουμ.
http://p-u-a.forumakers.com/t2604-topic
μετα λοιπον απο τα ΤΡΑΓΙΚΑ λάθη που έκανα, είπα να κανω ότι αλλη π@παριά μου κατεβηκε στο κεφάλι.
μετά λοιπον απο 7-8 μέρες απο το FR και απο το την τελευταια επικοινωνία που είχα έστειλα μνμ (μεσοβδόμαδα)
μνμ
Hi!something remind me of you" (συνήθως έχει καλα αποτελέσματα απο vin dicarlo cm)
φυσικά δεν πήρα απαντηση(για όλους τους λόγους που αναφέρονται στο FR απο τα παιδια (στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα)
παρασκευή μεσημεράκι πηρα τηλ αλλα δεν το σήκωσε(αναμενομενο) μετα όμως απο κανενα 3 ωρο μου έστειλε το κλασικο “hi sorry i missed your call my phone was on silence.whats up?”
(δεν σκόπευα να κάνω κάτι άλλο μετά απο αυτο άλλα μιας κ απαντησε έιπα να το συνεχίσω για να δόκιμάσω οτι άλλη π@π@ρια μου ρχόταν στο κεφαλι)
φυσικά δεν απαντησα κ
επικοινώνησα κυριακή μετα απο 2 μερουλες δηλαδή παω κατευθειαν για logistics (μαλακια το ξέρω αλλα θεώρησα ότι ηταν χαμένο για χαμένο άρα τι περισσοτερο να χάσω?)
μνμ
“Hi! (hb ονομα )why dont we drink a beer tonight (there s only one condition we must be both sober)”
flake η τυππισα του τύπου “that should be a good idea but i have a cold so we have to postpone cos im out of game for couple days”
ετσι λοιπον το άφησα καμια βδομάδα ακομα …..κάπου όμως στο ενδιαμεσο κ ενώ ειμαι με παρέα εξάρχεια μεσιμεράκι έχω την εντύπωση(βασικά ειμαι σχεδόν σιγουρος) ότι την ειδα μεσα σε ενα μαγαζί να καθεται μόνη της στο μπαρ την καρφώνω κ βλέπω να με καρφώνει κ αυτη (έξω απο το μαγαζί περνούσα πηγαινα για αλλού)
δεν μπήκα στο κόπο να μπώ μέσα να μιλήσω αφήνω το π/σ να περάσει κ επικοινωνώ κυριακή βραδάκι στο ίδιο υφος με την τελευταλια φορα(οχι κ το ίδιο μνμ ακριβώς)
“Hi! (hb ονομα )why dont we drink a beer tonight (there s only one condition we must be both sober)”
αφού λοιπον είδα ότι δεν απαντησε (λογικο) μετα πο κανενα 4ωρο είπα να το ξεχειλώσω τελειώς το θέμα κ ξαναστειλα μνμ (ξέρω needy)
“you know beauty is common..i like that you were spontaneous.But this is not enough…So i was hopping that you would have something more than this”
ήθελα να δώ για το να θα απαντήσει κ πώς (απόπειρα μήπως σώσω τπτ απο status αλλά όπως λέει κ ο iceman το non verbal τσεκάρει κ αν είσαι congruent με ότι κάνεις)
θέλω σχολια κ τι θα μπορούσα να κάνω για να ο χειριστώ καλυτερα.
(εννοείται οτι το θέμα ελήξε κ φάγαμε κ 7-8 γκολακια)το όλο σκήνικό μου κάνει κάτι σε buyer’s remorse που λέeι κ ο mystery.