Ωραία η παρομοίωση με τον Κλαρκ Κεντ. Αλλά μην το τραβάμε τόσο, θέλω να πω… Προφανώς και έχω διαφορετική συμπεριφορά τώρα σε όλο το φάσμα των συναναστροφών μου από ότι όταν δεν ήξερα από pickup. Δεν είναι τυχαίο ότι κάτι λέγαμε με τον playman στην τελευταία συνάντηση, και σε κάποια στιγμή μου κάνει “όχι dominant frame και σε τα μας, φίλος!” Όντως κάτι του είχα πει που έκανα reframe για “να μείνω από πάνω στην κουβέντα”, αλλά το είχα κάνει εντελώς ασυναίσθητα, ούτε το πήρα χαμπάρι ούτε το σκέφτηκα.
Επίσης δεν είναι τυχαίο ότι πριν λίγο με έψαξε, μου έκανε friend request και μου έστειλε μήνυμα στο facebook μία Γαλλίδα, που επίσης γνώρισα αυτές τις μέρες, και είναι προφανές από όσα έγραψε ότι της είχα φτιάξει καλό attraction και άνετα θα έκανε κάτι μαζί μου.
Ξέρω γω, ίσως κακόμαθα με τα instant closes σε βραδινή έξοδο. Ίσως σε warm, με social pressure (στο κεφάλι του ΗΒ, όχι στο δικό μου) των άλλων γύρω, και ενώ είμαστε σε σκηνικό εντελώς παρεΐστικο ασέξουαλ (όχι βραδινό πάρτυ σε σπίτι πχ, αλλά απόγευμα με trivial), να μην γίνονται τόσο εύκολα τα άμεσα closes.
Πάντως και μόνο που τα γράφω αυτά, βοηθάει πολύ τη σκέψη.
Τώρα σκέφτηκα ας πούμε ότι αν γνώριζα σε τέτοιο κλίμα ένα ενδιαφέρον ΗΒ, ακόμα και να μη γαμηθούμε την ίδια μέρα, θα ήταν ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ το isolate ίσα για ένα #close. Αφού μόνο με την ύπαρξή μου μπορώ να φτιάξω ένα αξιοπρεπέστατο attraction (βλ. Γαλλίδα), είναι στάνταρ και ότι γλυτώνουμε το flake. Και από τη στιγμή που έχω κάνει το #close μέχρι το τέλος της βραδιάς, το ΗΒ με προσέχει με άλλο μάτι συνεχώς, και το attraction μεγαλώνει, και σε ένα day2 οι δυό μας όλα είναι στον αυτόματο πιλότο. Τζιτζί!
Σόρρυ παιδιά (κυρίως ΟP) που βγήκα off-topic (πήρα θάρρος επειδή συνδέονται κάπως τα θέματα), αλλά πραγματικά τώρα μόλις ήταν άλλη μια φορά που το forum με βοηθάει και μόνο με την ύπαρξή του. Λίγο feedback, και λίγο η προσπάθεια να ταχτοποιήσω τις σκέψεις μου στο “χαρτί”, και νάτη η λύση μπροστά στα μάτια μου. Feel free να σχολιάσετε.
edit: η Γαλλίδα, ΗΒ7, ναι μεν δεν είχε γκόμενο, αλλά ένας πρώην της είναι ο κολλητός του συγκάτοικού μου, τον οποίο κολλητό τον γνώρισα και εγώ από κοντά τα Χριστούγεννα γιατί είχε έρθει Αθήνα. Θέλω να πω… social pressure, όχι αστεία.