Το value είναι ένα Mindset.Κ όπως οποιοδήποτε άλλο Mindset φαίνεται σε Sub Level.Το θέμα είναι τί value πιστεύεις ότι έχεις εσύ ως άνθρωπος.Το οποίο βγαίνει k επεκτείνεται ως Frame Prizability.
Κ τί έγινε αν είσαι φοιτητής για παράδειγμα?Αν έχεις το Mindset ότι '‘αυτή με γουστάρει γιατί μετράω,με βάση τα δικά μου κριτήρια,κ αν δεν με γουστάρει χέστηκα γιατί εγώ ξέρω τί αξίζω’‘ τότε αυτό αυτόματα εκπέμπεται μέσω sub.Αν όμως έχεις το Mindset ’‘τί να πώ τώρα κ γώ στο HB10?Ένας απλός φοιτητάκος είμαι’' τότε έχεις αρχίσει να το χάνεις πρίν κάν αρχίσεις.
Άσε που στο cold το τί θεωρεί value κάθε γκόμενα δεν το ξέρεις.Αν πάρεις τα πιο γνωστά συστήματα θα δείς ότι το DHV ανήκει στο Attraction.Ο συνδυασμός λοιπόν των δύο προηγούμενων σου δημιουργεί στιγμιαία κ πολλές μεταβλητές.Mια είναι να σε δεί το target μαζί με γυναίκα κ το Preselection να δουλέψει ως value γιατί θα της βγάλει Trust.Πολύ απλά γιατί το συγκεκριμένο target εκτιμάει ως value το trust.
Όμως με τα χρόνια,κ αφού τα συστήματα εξελίχθηκαν,το value διαφοροποιήθηκε απο το Attraction.Κ μάλιστα αυτή η θεωρία με βρίσκει κ εμένα προσωπικά σύμφωνο.Το Value είναι ένα πάτημα για να σε αφήσει το target να της κάνεις Attraction.Υπάρχει όμως περίπτωση αν δεν υπάρχει Trust αλλά μόνο υψηλό Attraction να φάς blow γιατί το social pressure να βγάλει Asd στο close.Γι’αυτό κ λέμε calibration να δείς αν χρειάζεται Rapport.Σε άλλη περίπτωση όμως μπορεί να την φασώσεις μόνο με Sexual Attraction.Δηλαδή μπορεί να έχεις value αλλά να αποτύχεις να δημιουργήσεις Attraction.Κ είναι λογικό.Αν είσαι Beta/Afc ότι value κ να προσπαθήσεις να βγάλεις θα είναι Fake.Κ αργά ή γρήγορα θα φανεί.
Εκτός αυτού το να προσπαθείς να δείξεις ότι έχεις value μόνο για να γίνεις αποδεκτός απο την γυναίκα έχει δύο πολύ σημαντικά μειονεκτήματα:
1.Κακό Inner,γιατί πιστεύεις ότι για να φανείς ενδιαφέρον πρέπει να δείξεις κάτι παραπάνω απο αυτό που είσαι ήδη.Οπότε για άλλη μια φορά δεν έχει να κάνει με την γυναίκα αλλά με σένα.Γιατί αυτό δείχνει ότι δεν σου αρέσει αυτό που είσαι ήδη.
2.Παραβιάζεις πολύ σημαντικό κανόνα.ΕΣΥ είσαι ο screener.Το να προσπαθείς να δείξεις values που είναι συμβατά με αυτά της γυναίκας για να την κερδίσεις είναι απο τα πιο γελοία pua-products που έχω δεί ποτέ.Δηλαδή αν μια γυναίκα εκτιμάει ως value κυρίως το χρήμα θα πρέπει να δείξεις ότι έχεις κ εσύ χρήματα?Αν θέλει κάποιον Provider για να έχει τον έλεγχο θα γίνεις Provider?Έλεος.Απο την μια σου λένε εσύ είσαι το βραβείο αλλά ταυτόχρονα δείξε κ πρός τα έξω values για να την κερδίσεις.Κάνεις το Παιχνίδι κ τεστάρεις να δείς τα values μιας γυναίκας για να δείς αν αξίζει να της τον καρφώσεις.Αλλιώς το κρεβάτι σου δεν το βλέπει ούτε με τηλεσκόποιο.
Mystery wrote Μπορείς να υποστηρίξεις μία attitude όμως παρόμοια και χωρίς τα λεφτά.
Ακριβώς.Το core value που μεταφέρεται πρός τα έξω είναι '‘δεν δίνω σημασία που βρίσκομαι τώρα αλλά το που θέλω να φτάσω’'.
Βέβαια κ αυτό το πράγμα με τα stories μου έχει κάτσει στο λαιμό.Τί πάει να πεί ρε παιδί μου πές ιστορίες για χόμπυ,περιπέτειες,φίλους?Αν είσαι κάποιος που έχει φίλους κ μια ενδιαφέρουσα ζωή που περνάει καλά αυτό θα φάνει στον τρόπο που επικοινωνείς.Αν είσαι ακοινώνητος κ για να μιλήσεις σε άνθρωπο θα πρέπει να γίνει θαύμα όσες ιστορίες κ αν πείς δεν πρόκειται να αλλάξουν τίποτα.
rejosa wroteΗ HV ενός άνδρα εξαρτάται βεβαιώς και από την αυτοπεποίθηση, το χιούμορ και πολλά άλλα…
Το value που έχεις εξαρτάται απο τί ορίζεις ΕΣΥ ως value.Αν είναι να επαναπροσδιορίζεις τα values που έχεις κάθε φορά που θέλεις να γαμήσεις καλύτερα να το γυρίσουμε σε ping pong
rejosa wroteΑλλά σημαντικό στοιχείο είναι και αυτό που αναφέρουν οι PUA’s ως Wealth, Status, Social Intuition κτλ.
Οταν ο Tyler έκανε Game τον πρώτο καιρό(2 χρόνια) κοιμόταν στην ντουλάπα του Project Hollywwod.Μην παίρνουμε όμως θεωρίες διάσημων Pua κ τις παρερμηνεύουμε όπως μας βολεύει γιατί είναι μαλακία.
Ναί μεν το Status είναι value αλλά έχω ξαναπεί ότι στηρίζεται στις βάσεις του Social Status που είναι:
1.To πως συμπεριφέρεσαι στον εαυτό σου
2.Το πως συμπεριφέρεσαι στους άλλους
3.Το πως σου συμπεριφέρονται οι άλλοι
Υπήρχαν εποχές που δεν έβγαινα απ’το σπίτι επειδή δεν ήθελα να χαλάσω ούτε 5 ευρώ γιατί έπρεπε να πληρώσω κοινόχρηστα κ ρεύμα.Εκείνο το διάστημα είχα μόνο FB’S.Καμία τους δεν παραπονέθηκε γιατί δεν βγαίνουμε.Απλά ερχόντουσταν σπίτι μου,καθόμασταν κ ξεσκιζόμασταν.