Καλησπέρα σε όλους. Ονομάζομαι Νίκος και είμαι 25 ετών. Μένω στην Θεσσαλονίκη όπου και σπούδασα. Είμαι γενικά φιλόδοξος και εγωιστής αλλά και σχετικά ντροπαλός και ηπίων τόνων, κάτι που προφανώς επηρεάζει αρνητικά το παιχνίδι μου.
Την τελευταία τριετία είχα σημαντικές επιτυχίες με το αντίθετο φύλλο, το πρόβλημα όμως είναι πως το 90% από αυτές έγιναν με γνωριμία μέσω ίντερνετ! Γενικά ντρέπομαι να μιλήσω σε άγνωστες και το έχω επιχειρήσει σε ελάχιστες περιπτώσεις. Φυσικά και θα ήθελα να αλλάξει αυτό το πράγμα.
Σε επίπεδο είμαι φυσικά αρχάριος. Έχω παρακολουθήσει dvd του DeAngelo (Advanced Series), διαβάζω ξένα φόρουμ και έχω κατεβάσει μπόλικο υλικό από ίντερνετ το οποίο και ευελπιστώ να βρω χρόνο κάποια στιγμή να διαβάσω. Θεωρώ πολύ σημαντική την ύπαρξη αυτού του φόρουμ καθώς οι ελληνίδες έχουν σημαντικές διαφορές από αμερικάνες και βορειοευρωπαίες και έτσι οφείλουμε να προσαρμόζουμε το παιχνίδι μας καταλλήλως.
Στόχος μου είναι πέρα από την αύξηση των επιτυχιών μου στις γυναίκες το ανέβασμα της αυτοπεποίθησης μου και η βελτίωση της κοινωνικότητας μου όπου και υστερώ σημαντικά.
Το site το βρήκα φυσικά από το google και χαιρετίζω την προσπάθεια των διαχειριστών.