Παιδιά κακά τα ψέματα, καλά όλα τα βιβλία και τα posts αλλά μόνο απο cold μαθαίνεις! Καθώς ψηνόντουσαν τα mindset μέσα στα interaction και μέσα απο αρκετές συνομιλίες με καλές προοπτικές ήρθαν τα συναισθήματα ανασφάλειας απο τη πίσω πόρτα σαν ανεπιθύμητοι συγκενείς και κώλονα να ζητήσω τηλέφωνο αρκετές φορές στο τέλος του interaction, αλλά μάλλον αυτά παθαίνεις 20 χρόνια AFC.
Βγαίνοντας απο ένα πολύ καλό interaction είχα τέτοια νεύρα με τον εαυτό μου για έναν και απλό λόγο, δεν ζήτησα τηλέφωνο τελικά.Καθώς έπαιζα replay σε fast forward στο κεφάλι μου κατάλαβα 2 πράγματα:
1)Ενώ η γκόμενα μου πέταγε ΙΟΙ με το κιλό , ξαφνικά στο πρώτο bad response ή “ΙΟD” μου κόβονταν τα πόδια. Σας έχει συμβεί ποτέ αυτο? Δηλαδή ο εγκέφαλός μου έψαχνε να βρει σημάδια για πιο λόγο να ΜΗΝ ΚΑΝΩ το #close αντί να επιγκεντώνεται στου λόγους για τους οποίους να το ΚΑΝΩ!
2)Αυτή μου η αντίδραση προερχόταν και απ’ οτι κατάλαβα απο το γεγονός οτι βαθιά μέσα μου δεν πίστευα 100% οτι μπορώ να έχω μια τετοια γυναίκα, ίσως δεν μου αξίζει, με αποτέλεσμα να φιλτράρω τους λόγους για τους οποίους ΔΕΝ μπορω να την έχω.
Αποφασισμένος οχι απλά να το πατήσω, να το καταστέψω , να το κάψω και να χορεύω πάνω απο τις στάχτες αυτού του προβλήματος, μου έρχεται ένα απλό mindset:
Τι είναι πιο περίεγο, περισσότερο creepy/weird?
1)Να πας σε μια γυναίκα να της μιλήσεις, (λογικά για να μην σε διώχνει πρέπει ως ένα βαθμο να γουστάρει) και ΞΑΦΝΙΚΑ να πεις “εεεεε…. πάω εγω τώρα, γειά σου” και να την αφήσεις σύξιλη? Θέλω να πω, ΠΑΣ ΚΑΛΑ????? Γιατί ήρθες να μου μιλήσεις εξαρχής αν δεν θες τον αριθμό μου/ να ξαναβγούμε/να με φασώσεις/ πηδήξεις/οτιδήποτε? Προσωπικά πιστεύω οτι ΑΥΤΟ είναι περισσότερο περιεργο!
2)Μου άρεσες, θελω να τα ξαναπούμε, γράψε μου τον αριθμό σου.
Τουλάχιστον χρησιμοποίησα το λάθος μου για να μάθω κάτι!