Καλώς σας βρήκα. Είμαι ο Lord. Δεν θεωρώ τον εαυτό μου PUA. Ούτε καν. Θέλω να θεωρώ τον εαυτό μου απλά κυνηγό. Έναν κυνηγό που απλά βάζει κάποια τέχνη στο κυνήγι του για να το κάνει τέχνη και να γίνει κάποια στιγμή artist. Ένας Pick Up Artist. Θεωρώ αυτή την κοινότητα κάτι τρομερό και είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος της, που σας βρήκα και σας διαβάζω κάποιες μέρες τώρα και θεωρώ απόλυτο σημάδι υγείας την αλληλοβοήθεια που δίνει ο ένας στον άλλον. Οι παλιότεροι στους νεότερους και όλοι σε όλους.
Σε ότι αφορά εμένα. Είμαι 27. Η δουλειά μου έχει να κάνει με την επικοινωνία και το κάνω αρκετά καλά. Μεγάλες σχέσεις και δύσκολες συνάμα με είχαν κρατήσει μακριά από το κυνήγι για αρκετό καιρό εκτός κάποιων διαστημάτων. Αν και καλός στην επικοινωνία και σχετικά συνειδητοποιημένος, ο έρωτας με έκανε και ήμουν ένας AFC. Πέρσι το καλοκαίρι πήρα μια απόφαση. Θέλω κάτι άλλο για μένα. Άρχισα με έναν φίλο σε διακοπές που ήμασταν το ανελέητο καμάκι. Μετά από 3 ποτάκια, καμία ντροπή, κανένα έλεος, καμία επιτυχία. Αρχίσαμε με τα πολλά να μιλάμε πιο στημένα. Βλέπαμε τι πετύχαινε. Μετά από 3 μέρες και 20 ίσως και παραπάνω ανοίγματα έκανα το πρώτο μου fclose. Αντιλήφθηκα ότι η δομή του τι λες μετράει. Δεν ήξερα για το Παιχνίδι ούτε για την σκηνή των PUA. Ψάχτηκα. Τι τις τραβάει σε ότι λέω. Εν μέσω ψαξίματος, πέφτω πάνω στο The Game του Strauss. Μετά στα Video του και του Mystery. Μετά στα Video του Alex Coulson. Του Shasha Daygame. Ψάχτηκα για Self Improvement.
Λέω, λες να υπάρχει κοινότητα και στην Ελλάδα? BAM! greekpua.com. Γαμώ. Τώρα θα μάθω και άλλα. Κάθε μέρα που διαβάζω εσάς ή οτιδήποτε τόσο καταλαβαίνω πόσο λίγος είμαι στο Παιχνίδι. Πόσα λάθη κάνω και το περιθώριο βελτίωσης μπορώ να έχω. Δεν είχα ιδέα.
Δεν βγαίνω ποτέ με αποκλειστικό σκοπό το sarging. Δεν έχω wingman με την έννοια του όρου και το περιβάλλον μου γενικά αποτελείται από φίλους με τις κοπέλες τους. Έχω καταφέρει σε 4-5 μήνες το τίποτα. (7 #closes με 3 flakes, 2 Day2 που τις έστειλα εγώ και 3 που έγιναν fclose και το 1 από αυτά LTR).
Αν και επικοινωνιακός,έχω τρομερό ζήτημα με το ΑΑ. Δεν μπορώ να το ξεπεράσω σχεδόν με τίποτα. Ίσως είναι η απειρία, ξέρω γω. Το αλκοόλ βοηθάει βέβαια αλλά μου χαλάει το structure γιατί δεν είμαι συγκεντρωμένος. Χάνω το hook point. Και γενικά η δομή μου μπορεί να ξεσκίζεται. Από την άλλη έχω καλή χρήση Humor, negs, έχω φαντασία, υπομονή και νομίζω τα πάω καλά στο DHV. Το High μου όμως είναι το DAY2. Εκεί σπάνια χάνω κάτι.
Αυτά. Ελπίζω να αυτοσυστήθηκα με όσες πληροφορίες θέλατε να μάθετε για μένα και αν και το post κατέληξε μακρύ. Ευχαριστώ για όσα προσφέρετε εδώ μέσα και είμαι διατεθειμένος να συνεισφέρω στην κοινότητα και να βοηθήσω από την μεριά μου όσο μπορώ και εγώ.