Limitless wroteΕίμαστε στο μαγαζί και βρίσκουμε ένα 3σετ μες το high energy να χτυπιούνται μπροστά απο τo μπάρ. Έχοντας και εγώ καλό state και θέλοντας να δοκιμάσω εδώ και 2 βδομάδες instant kiss, τραβάω μέσα απο τις φίλες της το target και τη φέρνω μπροστά μου. Με καλό EC της λέω:
Ε:Have you ever met one of those jerks that sleep with a woman and never call her again? (Νόμιζα οτι ήταν ξένη)
T:Ελληνικά!
Tη ξαναφέρνω κοντά μου και λέω το πιο πάνω στα ελληνικά. Μετά απαντάει:Όχι
Ε:Λοιπόν είναι η τυχερή σου μέρα! Με λένε Limitless.
Λιώνει στα γέλια και αρχίζει να τριβεται πάνω μου. Λέω εδώ είμαστε. Καθώς είχε γυρίσει τη πλάτη της και τριβόταν μπροστά μου, τη γυρνάω και με όση αυτοπεποίθηση βρήκα πάω να τη φιλήσω.
Εκείνη στρίβη το κεφάλι της και το φιλί καταλήγει στην άκρη του χείλους της. Με κοιτάζει έκπληκτη, κάνει λίγο πίσω το κεφάλι αλλα το θέμα είναι το εξής. Αν πριν τη προσπάθεια για kiss τριβόταν σε επίπεδο 6 με άριστα το 10, τώρα είχε φτάσει στο 8. Και εκεί άρχισα να σκέφτομαι, “θέλει περισσότερο comfort, γουστάρει απλά της ήρθε απότομο” . Κάθομαι και χορεύω μαζί της και προσπαθώ να σκεφτώ πως το συναιχίζω τώρα?
Μου ήρθε στο μυαλό να πάμε για issolation γιατί μπορει να κομπλάρει μπροστά στις φίλες της. Της λέω: “Πάμε κάπου να είμαστε οι 2 μας”. Αλλά δεν έκανα leading περνωντάς τη, αντιθέτως περίμενα response. Μαλακία σκέφτηκα αργότερα.
Πως προτείνεται να το χειριζόμουν? callibrara σωστά ή έβλεπα ότι ήθελα?
Για να κάνεις γρήγορο kiss close(σε λιγότερο από λεπτό),πρέπει να αρέσεις στη γκόμενα πολύ από το πρώτο δευτερόλεπτο που θα σε δει(συνήθως νομίζω πως χρειάζεται και λίγο eye contant για να πετύχεις αυτό).Επειδή είδα όλη τη φάση από κοντά,είδα πως ήταν πολύ καλό το άνοιγμα και η συνέχεια που αρχίσατε να χορεύετε.Η κοπέλα ήταν ήδη από πριν σε state που ήθελε να χορεύει πολύ. Άρα λοιπόν επειδή χορεύεατε και τριβόταν πάνω σου, δεν ήταν και πολύ δυνατό ΙΟΙ.Και με λίγο χορό και ΚΙΝΟ,δεν είναι αρκετό για να τη φιλήσεις έτσι απλά.Έπρεπε να αρχίσεις να μιλάς και να κάνεις καλό atraction και μετά να χτίσεις comfort.Να πάρεις και περισσότερα ΙΟΙ. Κατά τη γνώμη μου,ήθελε λίγο καλύτερο calibration και βιάστηκες για isolation. Καθόταν και χόρευε με τις φίλες έντονα και έδειχνε πως διασκέδαζε πάρα πολύ. Το να της μιλήσεις 2 λεπτά και μετά να της πεις να πάτε κάπου μόνοι σας και να αφήσεις τις φίλες της και τον χορό, ήταν κάπως δύσκολο πιστεύω. Ήταν σε φάση που ήθελε να χορεύει δίπλα στις φίλες της.Και δεν της είχες προκαλέσει τίποτα ιδιαίτερο για να θέλει να κάτσετε κάπου μόνοι σας.Και το leading για isolation,πιστεύω και πάλι δεν θα είχε αποτέλεσμα εκείνη τουλάχιστον τη συγκεκριμένη στιγμή. Αν και νομίζω πως το atraction ήταν αρκετό.Δεν ήθελε πάρα πολύ.Έπρεπε απλά να αρχίσεις να κτίζεις μόνο comfort.Και ο χορός και το έντονο ΚΙΝΟ είναι πολύ καλό comfort,αλλά το σημαντικότερο είναι και το verbal.Δεν αρκούν μόνο αυτά. Ήθελε λίγο περισσότερο verbal game, kiss close στο σημείο που ήταν και μετά isolation.
Limitless wroteΈνα άλλο θέμα είναι το εξής: Eπειδή είμαι σε καλό state και μπαίνω στα σετ για να διασκεδάσω και να κάνω πλάκα, μπορεί να καταλήγω σε dancing monkey. Με ποιά κρητήρια καταλαβαίνεις οτι πρέπει να ρίξεις το energy level σου προκειμένου να γυρίσεις τη κουβέντα σε πιο sexual?-Όταν πέρνεις τα πρώτα ΙΟΙ ή ανάλογα με το επίπεδο που σε αφήνει να της κάνεις κίνο?
“The game is played in comfort”
Δεν είναι μόνο το ΚΙΝΟ.Είναι απαραίττητο μεν,αλλά δεν είναι τα κάνει όλα αυτό(συνήθως…είπαμε πως η κοπέλα σε γουστάρει πολύ από την πρώτη στιγμή και έχει παίξει και λίγο καλό eye contact,μπορείς να τη φασώσεις στα πρώτα λεπτά μόνο με ΚΙΝΟ κυρίως).Συνήθως αυτό που κάνω εγώ στο comfort(μιλάω αποκλειστικά μόνο στο target και σχεδόν καθόλου στις φίλες της), είναι να δημιουργώ συναίσθημα.Πως το προκαλώ? Μέσω των κατάλληλων vibings…Και μετά έρχεται από μόνο του και το sexuall state αν όλα τα προηγούμενα έχουν πάει μια χαρά.Αν δυσκολεύεσαι να είσαγεις στο σεξουαλικό, δοκίμασε κάτι. Προσπάθησε να αναφέρεις τη λέξη “σεξ” στη συζήτησή σας. Αμέσως υποσεινήδειτα, μόλις ακούσουν αυτή τη λέξη,(όπως και αν ακούσουν τη λέξη “παρτούζα” barcode 😛 😉 ),ακόμη και για κάτι άσχετο να το ανέφερες, στο μυαλό τους μένει το “σεξ”.Και μετά και για sexual state,μπορείς να χρησιμοποιήσεις και τεχνικές πέρα από vibings ή lines, όπως sexual spikes,shockinh tactics, push n’ pull κτλ…
Οπότε γενικά όποτε θέλεις να χτίσεις comfort, λίγος χορός βοηθάει πολύ αλλά μετά πρέπει να άρχισεις το verbal game.
Limitless wrote
Και για το τέλος:
-Το κίνο δημιουργεί comfort απο μόνο του?
-Υπάρχουν σημάδια που σου λένε οτι είναι η ώρα να κάνεις isolate/#close ή kiss close, ή callibrareis απο μόνος σου , το “αισθάνεσαι”?
Για το πρώτο σου είπα και πριν.Δημιουργεί αλλά θέλει και verbal game.Είναι συνδυασμός όλων, όπως συμβαίνει και στο BL.Δηλαδή επείδη σε κοιτάνε τα πόδια της, δεν σημαίνει κάτι.Πρέπει να το δεις σαν συνδυασμό όλως των στοιχείων.
Για το δεύτερο,βλέπεις εκείνη τη στιγμή ή το διαλέγεις και από πριν.Μπορείς πριν να ανοίξεις, να πεις ότι θα πας και μόλις χουκάρεις παίρνεις αριθμό αμέσως,κάθεσε ακόμα 5 λεπτά και μετά φεύγεις.Αλλά μπορείς και να πας,να πάρεις αριθμό πριν να φύγεις και να κάνεις ότι νιώσεις… Ότι σου βγει λοιπόν..