και καλώς σας βρήκα. 🙂
Διαβάζω εδώ και λίγο καιρό το site σας και γενικώς μου άρεσε το γεγονός πως υπάρχει και ενα ελληνικό PUA community (και ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗ) με σκοπό να αλληλοβοηθιόμαστε. Βέβαια, έχω και βρει και άλλα σχετικά φόρουμ (και δεν το λέω με σκοπό να “δείξω” κάτι. Προς Θεού) και μπορώ να πω πως μ’ έχουν βοηθήσει και αυτά σ’ αυτό το λίγο χρονικό διάστημα που ξεκίνησα να διαβάσω περί PUA. Ο πρώτος μου “δάσκαλος” ήταν ο Gambler και απ’ αυτόν έμαθα πολλά.
Anyway. Κατά πρώτον, το nickname μου λέει καθαρά τις υπηκόοτητες μου (άχρηστο μεν, ξεκάθαρο δε). Μένω στην Καλαμάτα και ασχολούμαι με προώθηση και διαφήμιση και είμαι διερμηνέας. Θεωρώ τον εαυτό μου επικοινωνιακό και θρασή (χωρίς το θράσος δε θα είχα επιτυχία πουθενά σχεδόν) αλλά ακόμα έχω το ΑΑ, το οποίο δεν κατάφερα να ξεπεράσα εξ ολοκλήρου. Βλακώδες μεν, αλλά αν είμαι σε ένα μέρος όπου είμαι άγνωστος, τότε έχω πολύ λιγότερο έως και καθόλου ΑΑ. Δεν ξέρω γιατί είμαι τόσο διστακτικός ώρες ώρες, αλλά έχω βάλει στόχο να το βελτιώσω το Inner Game μου.
Εμπειρίες δεν έχω πολλές. Γενικώς πλησιάζω, κουβεντιάζω, κάνω fun και γενικότερα ανεβάζω τη θερμοκρασία σε μια συζήτηση, αλλά δεν είχα και πολλή επιτυχία. Είχα ενα 1 LTR (κοντά 4 χρόνια - το πρώτο μου και μοναδικό ως την ώρα LTR, σημειωτέο) στο οποίο έγινα “χαλί να με πατήσει” διότι δεν ήξερα να το χειριστώ το όλο consept, όμως έμαθα και από τις… βλακείες μου, συν ότι μετά το τέλος της σχέσης ήμουν τόσο πολύ σκουριασμένος που δεν ήξερα πολλές φορές, μα πάρα πολλές φορές, που να στρίψω. Είχα κάποια #close, *fclose και 2-3 fclose.
Έχω δει κάποια βίντεο του Ross Jeffries όπως και κάποια PDFs του (έχω ασχοληθεί και παλιότερα με το NLP) και ξεκίνησα το βιβλίο της ΜΜ σε ακουστική μορφή (αξίζει, πραγματικά) και θα κάνω το ίδιο, αφότου τελειώσω το ΜΜ, σχετικά με το The Game, όπως και κάποια βίντο και των δυονών. 🙂
Διψάω να μάθω περισσότερα και να βελτιωθώ διότι το έχω ανάγκη, πραγματικά. Γενικώς θέλω να βελτιώνομαι και ειδικά στη δουλειά μου, και είπα πως είναι ώρα να βελτιωθώ στο pick-up. Θεωρώ πως δεν υπάρχει καλύτερο πράγματα να μπορείς να πλησιάσεις μια γυναίκα (ή μια παρέα γυναικών) και μετά που φεύγεις, να τις αφήσεις σε καλύτερη κατάσταση από εκείνη που ήταν (plan to fail, στην ίδια αλλά ποτέ σε χειρότερη). Και εσύ θα αισθάνεσαι καλύτερος με τον εαυτό σου διότι έδωσες λίγο από το δικό σου positive energy αλλά και εκείνη που το δέχτηκε θα νιώθει υπέρχα επειδή είχε την ευκαιρία να της το μοιραστείς έστω για λίγη ώρα.
Ούφ! Αυτά. Σας κούρασα λιγάκι, έτσι δεν είναι; :huh: