Εχω το εξης προβλημα.. Ειπα σε εναν φιλο μου για την γλωσσα του σωματος και αγορασε ενα βιβλιο για την γλωσσα του σωματος. Ομως αυτος αρχισε να μιλαει αβερτα μπροστα σε κοσμο που ειναι στον κοινωνικο μου κυκλο, γεγονος το οποιο με ενοχλησε αφανταστα γιατί είμαι πιο ιδιοτικος τυπος σε αυτο το θεμα.. Δεν θα θελα να δειξω τα χαρτια μου.. Ολη η μερα μου πηγε χαλια… Που να ελεγα και για το pu.. Θα του ελεγα, αλλα αλλαξα αποψη 180 μοιρων.
Τι το θετικο εχει το να φανερωνεις στην αλλη οτι ξερεις για το BL; Να αρχισω να φανερωνω οτι ξερω για BL και τεχνικες ελξης, ανεσης, αποπλανησης κτλ; Για το pu δεν το συζηταω, δεν θα θελα να το φανερωσω ποτε και δεν θα θελα καποια να το ψαξει και να δει τα ποστς μου.
απάντησες μόνος σου πιστεύω αλλά ακου κ μια ακόμα γνώμη
κοιτα είναι πολύ δυσκολο αλλά
1)δεν μιλάς ποτέ για αυτό στις γυναικες
δεν το λέω εγώ ειναι κάτι σαν κανόνας της PU κοινότητας παγκοσμίως
όταν πας στον πόλεμο δεν δειχνεις τα όπλα σου (γιατι πάλι με το πουλί στο χέρι θα μείνεις)
2)οι φιλοι σου όσο καλοί κ να είναι δεν πάει να πει ότι
α)μπορουν να καταλάβουν
β)μπορουν να ακολουθήσουν (εστω οτι καταλαβαίνουν)
Συμβουλή
Άρα όταν θα έχεις σοβαρά αποτελέσματα (εννόω να χτυπάς ότι κινειται κ όχι ενα ανοιγμα ή ενα τηλέφωνο)
κ οι φίλοι σου θα λένε “τον π@υστή τι τους λέει?”
τότε κ μόνο τότε μπορείς να το πεις σε ένα Εμπιστο φίλο σου όπου θα τηρήσει τα απο πάνω
σκέψου μόνο ότι οι φίλοι σου δεν ψάχτηκαν για να φτάσουν μεχρι έδώ που έφτασες εσύ κ απο όσους φτάνουν εδώ πολλόι είναι ανενεργοί ή τα παρατάνε