Καλησπερα παιδια, καλο πασχα να χουμε κιολας! Η αληθεια ειναι οτι ειμαι γραμμενος στο forum καμια βδομαδα και τωρα συστηνομαι..
Ειμαι απο Αθηνα,νοτια προαστια,21 χρονων,σπουδαζω σε δραματικη σχολη 😛 και ειμαι αρχαριος οσον αφορα το pu.
Μεχρι τωρα δεν μιλουσα ιδιαιτερα σε αγνωστες.. Εδω ομως και 2 βδομαδες που εχω διαβασει καποια πραγματακια εχω αρχισει και κανω οσο μπορω ανοιγματα..Απο ποσοστα επιτυχιας η αληθεια ειναι οτι ειναι καθαρα θεμα της τοτε ψυχολογιας μου και του ποσο πολυ θελω να ριξω την αλλη(συνηθως οταν τα συνδιαζω και τα 2 τα καταφερνω).Βεβαια το θεμα της ανασφαλειας παντα υπαρχει και του τι να πω τωρα :S
Το Game το γνωριζω ελλαχιστα,τωρα εχω αρχισει και ψαχνομαι αλλα νομιζω οτι εχω ενθουσιαστει και απο οταν εμαθα για το pu καθε μερα απ το πρωι ως το βραδυ τ μελεταω(ελπιζω να μου γινει εμμονη! 😛 )Οι στοχοι μου απο αυτο ειναι να γινω πιο τολμηρος,επικοινωνιακος,να γνωριζω συνεχεια κοσμο και να βγαινω καθε μερα με αλλη,απο 7 και πανω! 😃
Σας βρηκα απο ενα μελος εδω περα που μου το προτεινε.
Επισης αν υπαρχει κανεις αρχαριος σαν εμενα που τον ενδιαφερει να βγαινουμε και να κανουμε παιχνιδι ας μου στειλει pm. Χαρηκαα παιδες!!