Γειά σας και από μένα
Μένω στο Λονδίνο. Είμαι από τους Έλληνες που συνήθιζα να κρατάω τη σημαία ψηλά. Πιο κάτω θα εξηγήσω γιατί μιλάω σε παρελθοντικό χρόνο. Συγχορέστε τα ορθογραφικά λάθη άλλα έχω χρόνια να γράψω ελληνικά και βαριέμαι να τα βάζω στο word.
Γενικά με τις γυναίκες έχω επιτυχία. Έχω ξεχάσει με πόσες έχω πάει γιατί από ένα σημείο και μετά το θεωρούσα άσκοπο.Μπορώ να πώ ότι ήμουν τυχερός γιατί δούλεβα σε μπαρ του κεντρικού Λονδίνου οπότε μπρείτε να καταλάβετε τι γινόταν. Όταν δουλέβεις σε μπαρ είναι σαν να βγάινεις για πικ-απ κάθε μέρα. Οι γυνάικες θέλουν να κάνουν σεξ με τον μπαρμαν για να λένε “τον ξέρεις αυτόν που δουλέυει εκεί? ε αυτός είναι ο εραστής/γκόμενος μου” ή “το έχω κάνει με αυτόν” ή “παμε σε εκείνο το μπαρ ξέρω το μπάρμαν”.
Στο game ήμουν πολύ καλός. Έκανα πρακτική συνέχεια, ανέπτυξα δικά μου συστήματα και έβλεπα βίντεο του Mystery και άλλων. Είχε τύχει να βγάλω τρεις κοπέλες σε ένα βράδυ. Μερικές φορές οι κοπέλες μου αφήναν το νούμερο του ξενοδοχείου τους. Όλα ωραάια και καλά άλλα μπήκα σε μια 3 χρόνια σχέση και είπα να σοβαρευτώ αφού πάτησα και τα 30. Τώρα είμαι χορισμένος εδώ και 1 χρόνο και έχω βγάλει 3 κοπέλες από τότε. Η πρώτη κράτησε 2 μήνες, η 2η μία μέρα και η 3η 7 μήνες. Με καμία δεν ήταν σχέση μόνο εραστές (το καλύτερο δηλαδή).
Παρόλα αυτά νιώθω ντε-φορμέ γιατί δεν έχω χρόνο από τη μια και φοβάμαι κάθε φορά που είμαι με κάποια μη πάθω one-itis.
Ήρθα εδώ για να ξαναζεσταθώ με το θέμα και να βοηθήσω όσο μπορώ άλλους. Θέλω να παρακινηθώ!
Έμαθα το σαιτ από τον αδερφό μου που είναι και αυτός player.