αλλά έγραψε
΄΄Εγω παντως νιωθω ευτυχης που σε γνωρισα κ ειναι τιμη μου ειλικρινα να συναναστρεφομαι μαζι σου θελω να σε εχω φιλο μου κ θα χαρω να ισχυει κ απο μερους σου το ιδιο΄΄
εγώ το καταλαβαίνω αλλιώς
Πάντως ξαναγράφω την την ιστορία '‘ βγήκαμε για καφέ στις 8 το βράδυ, έκατσα σε καναπεδάκι δίπλα της, μετά τον καφέ ήπιαμε ένα ποτάκι μέχρι της 11.Εκεί υπηρχε comfort, πολύ ΚΙΝΟ, και απο εκεί την πηρα απο το χερι και της ειπα ’‘πάμε’‘ χωρίς να φερει αντίρηση. Ειχα κλείσει ξενοδόχείο εκεί κοντά και την πηγα στο μπαρ του, όπου καθήσαμε μεχρι τις 1. Απο εκεί και πάλι απο το χερι ’‘παμε’' στο δωμάτιο.Χαβαλές, γέλια, ΚΙΝΟ και κρεβάτι μεχρι 04.00. (πάντως όλα αυτά τα έχω κανει σύστημα.Σαν τυφλοσουρτης χαχαχα (άλλες 4 φορές πάλι απο fb) Xαίρομαι για τον εαυτό μου γιατί πριν ασχοληθώ εδώ με το PU και το FORUM ουτε να το σκεφτώ. Αυτό το χρωστάω σε εσας εδώ. Εχω αλλάξει σαν εμφάνιση, σαν στησιμο, σαν άνθρωπος γενικά που δεν μενει απαρατήρητος στις γυναίκες Εχω πάρει πολλα απο αυτά γράφει ο φίλος ο ΝΙΤΡΟ σχετικά με το FB κλπ κλπ και τον ευχαριστώ ιδιαίτερα ..