Καλησπέρα σε όλους…
Με λένε Γιάννη και είμαι 18 χρονών…
Ασχολούμαι με το pua περίπου 2 χρόνια…στην αρχή μόνο θεωρητικά αλλά πλέον και στην πράξη…
Αρχικά ξεκίνησα παρακολουθώντας videakia του pua Alex Coulson…μέχρι που κατάλαβα την αξία του Neil Strauss…
Από τότε έχω διαβάσει το Layguide
τώρα τελειώνω το The Game και παράλληλα παρακολουθώ online το σεμινάριο του Neil το The Αnnihilation Method…(εξαιρετικό!!!!!!)
Γενικά, έχω αποκτήσει περισσότερη άνεση…
Όσο για το approch μου…αρχικά ήταν ΑΘΛΙΟ(σε φάση '‘ζαχαροπλάστης ήταν ο πατέρας σου’' χαχαχα)
Σταδιακά, βελτιώθηκε μέχρι το περσινό καλοκαίρι όπου πλησίασα και φασώθηκα με 6 κοπέλες τις περισσότερες από τις οποίες τις είχα μόλις γνωρίσει σε club…Το βασικό πρόβλημα είναι ότι για κάποιο λόγο ( ίσως δεν έδειξα αρκετό DHV ) δεν ξαναβγήκα ποτέ μαζί τους…..όπως και με τις 2 κοπέλες που έριξα φέτος των χειμώνα…
Anyway αυτό που πιστεύω μου λείπει αυτή την περίοδο είναι μια κοπέλα…και στην ουσία αυτός είναι ο λόγος που ασχολούμαι με το pu μιας και ποτέ δεν είχα σχέση μεγαλύτερη από 3 μήνες…
Ελπίζω…ΟΧΙ ΨΈΜΑΤΑ….είμαι σίγουρος οτί κάτι θα κερδίσω από αυτό το Forum….γιατί ΚΆΤΙ ΠΑΡΑΠΆΝΩ ΞΈΡΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΆΡΕΣ
ευχαριστώ για τον χρόνο σας και sorry αν σας κούρασα…