Γειά σας..Λέγομαι θοδωρής,είμαι 19 χρονών και είμαι απο την θεσσαλονίκη. περιοχή ωραιόκαστρο.. λοιπόν οσο αναφορά τον εαυτό μου..Είμαι γενικά ενα άτομο γενικά ντροπαλό και δυστακτικό όσο αναφορά το αγνωστο.Είχα 3 χρονια σχέση (με διαλλείμματα βεβαια) αλλα και πάλι πιστεύω εχω χάσει αρκετό χρόνο όσο αναφορά τις γνωριμίες και τις εμπειρίες μου με το αντίθετο φύλλο..συνιθίζω να κινούμαι εκ του ασφαλόυς οταν θέλω να προσεγγίσω κάποια.πραγμα το οποίο πιστευω οτι είναι μειονέκτημα..Γ αυτό τον λογο θελώ να αποκτίσω άνεση και σιγουριά κυρίως στον τρόπο που θα μιλίσω σε κάποια έτσι ωστε να την προσσεγγίσω..Όσο αναφορά εμπειρίες.Εχουν περάσει 12 κοπέλες στην ζωή μου εκ των οποίων εχω προχωρησει με τις 4..Σε εξόδους δεν συνιθίζω να μιλάω σε κάποια που θα μ αρέσει πχ από την διπλανη παρέα γιατι εχω το αγχος “τι θα πω?” το οποιο ειναι και το κυριότερο μου θέμα..Δηλαδή αυτό που θέλω είνα να μάθω να “μιλάω” και μην κολώσω ακόμα και σε μεγαλύτερες απο μένα.Βασικά η αφορμή είναι ενα ΗΒ10 που μου ρίχνει 4 χρονιά και θέλω να κάνω παιχνίδι..Αλλά αυτά ελπίζω να έχω την ευκαιρία να συζητήσουμε..Τέλος το site μου το σύστησε ένας φίλος!!