Μένω μαρούσι και είμαι 27 χρονών.
Σχέσεις με το αντίθετο φύλλο… Νιώθω ότι οι σχέσεις μου με το αντίθετο φύλλο είναι αρκετά διαφορετικές νομίζω, από ότι έχετε συνηθίσει να διαβάζετε εδώ πέρα. Δηλαδή δεν μιλούσα πότε σε άγνωστες, δεν θεωρούσα ότι γίνεται κάτι ή ότι είναι κοινωνικά μη αποδεκτό. Και όταν μεγάλωσα ότι δεν θα έχω κάτι να πω.
Από την άλλη έχω ρίξει κοπέλα από κατάστημα χωρίς να το προσπαθήσω ιδιαίτερα και να της πω ότι έχω σχέση και παρόλα αυτά να συνεχίσουμε, φυσικά άλλη μέρα αφού είχα ήδη πάρει το τηλ. της. Ποσοστά επιτυχίας, δεν ξέρω τι σημαίνει καλά καλά αυτό, μέχρι πέρσι δεν είχα φάει πάνω από 1-2 άκυρα στη ζωή μου και αυτά με δυσκολία τα ξέθαψα από το μυαλό μου στο γυμνάσιο. Άλλα σε cold νομίζω ότι είναι στο 1-3% αλλά σε warm 60% μπορεί και παραπάνω αν φυσικά ζητούσα τηλ ή το συνέχιζα.
Έχω πάει με 16 κοπέλες, από σχέσεις 6 και σε διάρκεια τις παίρνω με την σειρά 3,2 χρόνια, 1 χρόνο, 8 μήνες, 3,5 χρόνια, 8 μήνες, 8 μήνες. Πρώτη φορά έκανα σεχ στα 17 μου, όπως καταλαβαίνετε μέχρι τώρα και ακόμα και τώρα είχα σχεδόν πάντα σεχ και σχέση…
Έχω κάνει τρίο με φίλο που θα μπορούσε να γίνει παρτούζα αν δεν τα παρατούσε με την φίλη κοπέλας εκείνης της μέρας. (δεν είχα ανοίξει εγώ, αλλά την φίλησα στα 10-15 πρώτα λεπτά.) Έχω κάνει σεχ με 3ς κοπέλες σε 24 ώρες, όλες ήξεραν ότι δεν είναι αποκλειστικές και προφανώς τις ήξερα.
Όπως γράφω έχω κάνει τα πρώτα μου βήματα κυρίως indirect γιατί direct δεν έχω ιδέα πως συνεχίζω, ασχολούμαι 2-3 βδομάδες πιο μεθοδικά άλλα μου είχε μιλήσει για αυτά ένας κολλητός μου πριν 8-10 μήνες, οι περισσότεροι τον ξέρετε Alexk λέγεται. Χωρίς εκείνον αυτός ο κόσμος σας θα μου ήταν τελείως άγνωστος. Παρόλα αυτά δεν τον ακούω πολύ μιας και τον ξέρω από το σχολείο και είμαι αρκετά εγωιστής και πεισματάρης. Άλλα με συζητήσεις και με σκοπό να μπορώ να έχω τις κοπέλες που θέλω και να μην συμβιβάζομαι είτε σε μέτριο σεχ, είτε να μπορώ να βρίσκω κοπέλες μέσω γνωστών. Έτσι αποφάσισα να προσπαθήσω. Γνώρισα από εκείνον τον Nitro PUA και τον Limitless οι οποίοι βοήθησαν στο να μου ανοίξουν τα μάτια. Ανοίγματα… 50 ? μπορεί να λέω και πολλά συχνά μένω στο άνοιγμα αν και έχω αρχίσει να το ξεπερνάω αυτό. Έχω και wing τον γνωρίζεται και αυτόν είναι ο LadyKiller. Έχω βελτιωθεί πολύ μαζί του το πάθος του για βελτίωση και η όρεξη που έχει με έχουν βοηθήσει αρκετά, φυσικά υπάρχει καλή χημεία.
Σε ένα πρόσφατο σετ τις πήραμε instant date και καθίσαμε σε comfort location για 3 ώρες άνετα με isolated τα targets και προφανώς #close και οι δύο. Έχουμε κανονίσει 2 διπλά day2 Παρασκευή και Σάββατο αυτή την βδομάδα. Και για την Παρασκευή μας πήραν εκείνες την μέρα μετά που της γνωρίσαμε.
Εντυπώσεις το pick up είναι ένα πολύ ενδιαφέρον hobby άθλημα που σε μαθαίνει να αντιμετωπίζεις πολλές καταστάσεις και να κυνηγάς αυτό που θέλεις, θέλω να βγω από το κύκλο της τύχης και να μπορώ να βγαίνω να γνωρίζω και να μιλάω με όποια θέλω όπου θέλω χωρίς να το σκέφτομαι και να το προχωράω εκεί που θέλω. Στόχο αυτή την στιγμή να ανοίγω με μεγαλύτερη άνεση, να κάνω hook όσο πιο συχνά μπορώ και να φτάσω σε ένα καλό ποσοστό επιτυχιών από cold aproach.
Ουσιαστικά βγήκα από τις σχέσεις που είχα και αποφάσισα να απολαύσω την ελευθερία μου με αυτό το υπέροχο παιχνίδι. Και όταν κάνω ξανά σχέση να έχω την κοπέλα που θα επιλέξω εγώ ανεξαρτήτως πως ή που θα την γνωρίσω.
Το site το βρήκα από τα άτομα που ανέφερα πιο πάνω.