Καλημέρα σε όλα τα μέλη,
Είμαι απο Αθήνα και είμαι 32 χρόνων. Σε γενικές γραμμές είμαι άτομο με μεγάλη υπομονή και αρκετά ισχυρογνώμων. Γενικά πλέον, δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα με τις γυναίκες. Έχει τύχει να βρεθώ σε παρέα με 6-7 γυναίκες με πολύ καλό performance χωρίς άγχος. Το πρόβλημά μου είναι κυρίως στο cold approach οπότε υποθέτω ότι θα πρέπει να εφαρμόσω τον κανόνα των 3 δευτερολέπτων. Συνολικά έχω στο ενεργητικό μου 3 μεγάλες σχέσεις 1,5 - 2 και 3 χρόνια. Κάποιοι θα πείτε χαμένος χρόνος αλλά γενικά με βοήθησαν να μάθω αρκετά πράγματα για τις γυναίκες καθώς κάθε μέρα μαζί τους είναι σαν σύσκεψη με 4-5 πρέσβεις :cheer:
Πέρα από αυτές, στο σύνολο έχω στο ενεργητικό μου 8 γυναικες (εννοείται δεν μετράμε τις επι χρήμασι). Στο game έχω μπει ενεργά τους τελευταίους 2 μήνες και έχω σχετικά λίγα ανοίγματα καθώς δεν είχα καθόλου guidance ή κάποιον πιο έμπειρο για wingman.
Κυρίως θέλω να αλλάξω για εμένα. Θεωρώ ότι αυτό που μπορούν να κάνου οι πιο έμπειροι, μπορώ να το κάνω και εγώ ( χωρίς ύφος υπεροψίας). Μ’ αρέσει το game και φυσικά με ανεβάζει ψυχολογικά.
Το site μου το συνέστησε ένα πιο παλιό μέλος και τον ευχαριστώ για αυτό.