Καλησπέρα σε όλους. Είμαι 35 ετων απο Κρήτη και εδω και δυο χρόνια μένω Αθήνα. Στον τομέα γυναίκες δεν μπορω να πω οτι είμαι ικανοποιημένος απο το παρελθόν μου, λόγω του οτι κατα κανόνα οι σχέσεις που έχω κάνει στην ζωή μου ήταν με πολύ άσχημες γυναίκες, κάτω του μετρίου θα έλεγα.
Έχω απορίες σχετικά με την ωρολογία (κωδικούς) που χρησιμοποιείτε στο φόρουμ. Διευκρινίζω οτι είμαι τελείως άσχετος με το ολο “άθλημα”, και θα θελα να ξέρω αν υπάρχει καμια σελίδα όπου να μεταφράζονται οι κωδικοί (πχ ΗΒ9, negs, ΔΚ και ένα σωρό άλλα που δεν ξερω τι ακριβως σημαίνουν).
Αν καταλαβα καλά, το ΗΒ (?) με τον αριθμό δίπλα είναι βαθμολόγηση εμφανισιακά της γκόμενας απο το 1 ως το 10? Αν είναι έτσι πάντως, το υψηλότερο που έχω βγάλει στην ζωή μου για σοβαρή σχέση είναι το HB5, ενω για σεξ πριν απο χρόνια το 7,5 - 8 max.
Δεν την έχω πέσει ποτέ σε άγνωστες, και οτι σχέσεις εχω κάνει ήταν μονο απο παρέες. Στην Αθήνα όμως, δημόσιες σχέσεις = μηδέν, που συνεπάγεται επιτυχίες γιοκ !
Όσοι με ξέρουν λενε οτι είμαι πολύ έξυπνος και εμφανίσιμος, τωρα αυτο θα μου πειτε οτι είναι υποκειμενικό κτλ… Πάντως, γενικά έχω μεγάλη δυσκολία στο να δημιουργώ κατάλληλες δημόσιες σχέσεις ωστε να προσεγγίζω γυναίκες. Το μεγάλο μου πρόβλημα είναι οτι δεν έχω καθόλου κύκλο εδω πάνω, και γενικά με δέρνει ατυχία όσον αφορά τον τομέα γυναίκες τα τελευταία χρόνια. Έχω υπερβολικά περιθωριοποιηθεί θα έλεγα…
Αυτά σε πολύ γενικές γραμμές, και πάλι την καλησπέρα μου στα μέλη του φόρουμ.