Φίλε σκέψου το εξής και ίσως σε βοηθήσει…
“Φοβάσαι” κάτι, το οποίο δεν ξέρεις καν αν υπάρχει! Δηλαδή, φοβάσαι να πας γιατί πιστεύεις ότι κάπου θα κολλήσεις / δε θα ανταποκριθείς όσο πρέπει / κλπ και έτσι θα πάει στραβά. (τουλάχιστον εμένα εκεί έγκειται το ΑΑ μου). Αν δεν έχεις ξκινήσει καν το pu όπως λες, τότε δεν έχεις δει ποτέ τι κάνεις σωστά, σε τι υστερείς κλπ! Πράγμα που πρέπει να αλλάξει άμεσα, γιατί δεν μπορείς να γίνεις καλύτερος αν δεν ξέρεις τι πρέπει να βελτιώσεις!
Εγώ θα σου πρότεινα αυτές τις μέρες μέχρι τη συνάντηση να πιέσεις τον εαυτό σου και να κάνεις ένα sargάρισμα γιατί:
1)αν κάνεις μια προσπάθεια, μετά θα ξέρεις πολύ καλύτερα τι έγινε και θα μπορείς να το συζητήσεις με τους πιο έμπειρους το Σάββατο και να σου δώσουν πιο ακριβείς συμβουλές για να διορθωθείς, ενώ αν το Σάββατο δεν έχεις καθόλου εμπειρία στο field τότε δε θα μπορέσεις να αποκομίσεις τα μέγιστα!
2)σκέψου την πρώτη φορά στο sarging σαν κάτι που ΠΡΕΠΕΙ να γίνει. Χωρίς πολλή σκέψη. Απλά να γίνει για να “λυθείς” κι εσύ λίγο παραπάνω. δεν σε νοιάζει αν θα είναι επιτυχημένη. απλα να γίνει πρέπει! ένα βήμα τη φορά! Εγώ την πρώτη φορά που εφάρμοσα το game που μαθαίνουμε εδώ, απλά πήγα, άνοιξα ένα 2σετ με ένα canned opener και ftc, τους είπα και άλλη μια βλακεία μετά για να τραβήξω άλλο μισό λεπτό τη συζήτηση και μετά είπα “οκ ευχαριστώ κορίτσια” και γύρισα στην παρέα μου! Στην πράξη θα μου πεις ήταν ένα αποτυχημένο pickup. Και δίκιο θα έχεις! Εγώ όμως εκείνη τη βραδιά ένιωσα ότι πραγματικά έκανα ένα μεγάλο βήμα! Και όντως τα επόμενα ήταν πιο εύκολα ;-)
Αν τελικά αποφασίσεις να το κάνεις, εγώ θα σου πρότεινα να έχεις σημειώσει από πριν κάπου ολο το πλάνο που θα κινηθείς… Τι opener θα χρησιμοποιήσεις, πού θα βάλεις το ftc, τι θα πεις μετά το opener, τι μετά απο αυτό κλπ μέχρι να μαζέψεις κανά 5λεπτο συζήτησης! Μπορεί να ακούγεται λίγο “τράτζικ” αλλά για μένα όταν δεν έχεις πολλή εμπειρία είναι ό,τι πρέπει να σε βοηθήσει να ξεκινήσεις! Και αν αποτύχεις δεν χάνεις και τίποτα. Η προσπάθεια μόνο σου έδωσε πολλά! ;-)