Παίρνω το θάρρος να ποστάρω κατι που δεν εχω ξαναποστάρει πουθενά αν και γνωρίζω οτι ενδέχεται να φάω κράξιμο.
Το ζήτημα έχει ως εξής:
Ειμαι 22 χρονών, παρθένος σαν τον Αμαζόνιο και για την ακρίβεια δεν έχω κανει σχέση ποτε, δεν εχω φιλήσει γκόμενα ποτε, έχω φλερτάρει ελάχιστες φορές σοβαρά και γενικά υπάρχουν 14χρόνα με περισσότερη εμπειρία απο μένα.
Προσπερνώντας για μια στιγμή αυτό το τραγελαφικό θέμα θα ήθελα να μάθω τα εξής:
1) Aν υπάρχει ρεαλιστικά ελπίδα να μην καταντήσω ενα afc κορόιδο με την πρώτη γκόμενα που θα βρώ και εύχομαι να ΜΗΝ παντρευτώ. (Όπως κανουν αρκετοί fail τύποι)
2) Πως μπορώ (ρεαλιστικά) να καλύψω τον χαμένο χρόνο(δηλάδη να φτάσω τον μεσο afc στο ερωτικό θέμα)και έπειτα να τον ξεπεράσω (δηλαδή να γίνω ανταγωνιστικός σε αυτή την πτυχή της ζωής μου)
3) Υπάρχει άτομο εδώ που να έχει ανακάμψει απο παρόμοια περίπτωση ;
Μερικά στοιχεία που ίσως βοηθήσουν:
1) Στο παρελθόν (προφανώς για να έχω φτάσει εδώ) ήμουν απο τα πιο beta άτομα που προσωπικά γνωρίζω. Τα τελευταία χρόνια όμως και ύστερα απο πολυ προσπάθεια και Inner game έχω αποκτήσει αρκετά alpha συμπεριφορά (όχι οσο θα ήθελα αλλα αρκετά καλύτερη απο το συνήθες).
2) Απο social circle βρίσκομουν πάντα και συνεχίζω να βρίσκομαι στο ναδίρ που σημαίνει οι μόνοι φίλοι που έχω ειναι 4-5 beta-afcs.
3) Aπο social skills αν και βρίσκομαι σε συνταρακτικά καλύτερο επίπεδο απο το παρελθόν ακόμα υστερώ αρκετά και μάλιστα θα μπορούσα να αυτοχαρακτηριστώ απο ακοινώνητο έως αντικοινωνικό άτομο.
Γενικά ακόμα και με γνωστούς που έχω συνήθιζα να ανταλλάσω 1-2 κουβέντες και βασικά προτιμούσα να περνάω τον χρόνο μόνος μου ή με κανα-δυο φίλους.
4) Απο πλευράς εμφάνισης και στυλ θα έλεγα πως έχω βελτιωθεί αρκετά τα τελευταία χρόνια και θα έβαζα στον εαυτό μου (όταν ειμαι καλά ντυμένος για να βγώ εξω κτλ) 8/10 (της κλίμακας που συνηθίζουμε να βαθμολογούμε τι γκόμενες).
Δυστυχώς βέβαια οι γυναίκες δεν συνηθίζουν να κάνουν cold approach στους άντρες ( 🙂 )
5) Έχω το θάρρος κτλ να κάνω cold approach direct τύπου (που το βρίσκω πιο ειλικρινές και εύκολο) αφού το έχω κάνει (κυρίως για να τεστάρω τον εαυτό μου) λίγες φορές ακόμα και σε hb10 (που παλιά δεν το συζήταγα) με ουδέτερα αποτελέσματα (δηλαδή μου χαμογέλαγαν μιλάγαμε κτλ αλλα δεν προχώρησε).
Στην ουσία βασικά το πρόβλημα μου ειναι οτι δεν ξέρω ουτε βασικά πράγματα μιας και δεν έχω ασχοληθεί ποτε με το θέμα. Πράγματα τα οποία οι afc φίλοι μου που έχουν κάνει 1-3 σχέσεις τα θεωρούν δεδομένα. Μπορεί μονο να φανταστεί κάποιος ποσο πίσω ειμαι απο μια καθημερινή κοπέλα που όλοι ξέρουμε πως έχει περισσότερη εμπειρία απο εναν afc (επειδή κατα πάσα πιθανότητα έκανε πράγματα νωρίτερα, συχνότερα κτλ)
Φαντάζομαι δεν υπάρχει λόγος να πω για το ποσο πίσω ειμαι απο εναν natural ή εναν σοβαρό pua.
Και ξαναλέω ο στόχος μου δεν είναι να βρώ μέσω φίλων μια γκόμενα που ψάχνεται και να τα έχω μαζί της σαν καλος afc μεχρι να με χωρίσει.
Ο στόχος μου ειναι να μπορώ να βγαίνω (όπως μερικά ατομα που ξέρω) με τουλάχιστον 3-5 αξιόλογες κοπέλες το χρόνο.
Θα ήθελα απο ένα άτομο το οποίο βρισκόταν έστω σε παρόμοια κατάσταση και πέτυχε τον παραπάνω στόχο ή και καλύτερα να μου πεί μερικά βασικά πράγματα για το απο που να αρχίσω και που να στοχέυω.
Kάποιοι φίλοι απο άλλο ελληνικό site (Athens Lair) μου είπαν να φτιάξω ενα τεράστιο social circle και αφού καθιερωθώ σαν alpha εκει μέσα θα μου ειναι εύκολο να βγάζω οσες γκόμενες θέλω το χρόνο.
Bέβαια τίθεται και χρηματικό θέμα. Προκειμένου να συντηρήσεις ενα μεγάλο social circle πρέπει να έχει αρκετό εισόδημα ώστε να βγαίνεις με τόσα άτομα συχνά.
Υπάρχει ρεαλιστικά αλλος τρόπος;