- Γράψε μας 2-3 πράγματα για σένα..
Που μένεις (πόλη-περιοχή), 2-3 χαρακτηριστικά σου (π.χ. ανυπόμονος), Ηλικία κλπ
Μενω Θεσσαλονικη (ε περιοχη δεν θα ηθελα να πω)
Ειμαι μεγαλος fun των skills και μ αρεσει να αποκταω συνεχως ικανοτητες. Εχω μπολικα ελλατωματα για το οποιο τα παλευω. Αναπτυσσομαι αργα αλλα σταθερα. Αυτα. Δεν ξερω τι αλλο να πω.
Ειμαι 23 χρονων.
- Γράψε μας για τις σχέσεις σου με το αντίθετο φύλο..
Το πόσο έχεις προχωρήσει με γυναίκες, πόσο πολύ μιλάς σε γυναίκες που δεν ξέρεις, τι ποσοστά επιτυχίας πιστεύεις ότι έχεις, με πόσες έχεις πάει, συνολικές σου σχέσεις κλπ
Με τις γυναικες εχω προχωρησει μεχρι το σεξ (οχι μεχρι σχεση). Δεν εχω γυναικες στον κοινωνικο μου κυκλο: και αυτο το παλευω. Να φερνω γυναικες στην ζωη μου. Δεν εχω ποσοστα επιτυχιας, για αυτο και τα εχω παρατησει. Καμια 2-3 φασεις ειχα αλλα γενικα ειμαι κατι σαν και τον τυπο απο δω -> https://greekpua.com/forum/12---sticky-points/29585--
- Γράψε μας για το game σου..
Τι επίπεδο game έχεις, πόσο καιρό ασχολείσαι με το παιχνίδι, πόσα συνολικά ανοίγματα-κλεισίματα έχεις κάνει, πόσο καιρό sargareis κλπ
Εχω Low Game Level. Εχω διαβασει διαφορα για το παιχνιδι και εχω κανει μπολικα ανοιγματα χωρις και πολλα κλεισιματα :/ και sarg-αρω κατι μηνες.
- Εντυπώσεις - Παρατηρήσεις..
Τι εντυπώσεις έχεις από όλο αυτό, τι θέλεις από το game, γιατί ασχολείσαι με το pickup, τι στόχο έχεις, τι θέλεις να αλλάξεις κλπ
προσωπικη βελτιωση, δημιουργια ισχυρου χαρακτηρα. Δεν μ αρεσει η ιδεα του να ειμαι alpha male αλλα μ αρεσει να εχω ισχυρο χαρακτηρα και οχι να με παιζει μια γκομενα.
:/ οι αλλες ερωτησεις μου φαινωνται pointless προς το παρων.
- Site..
Από που βρήκες το site μας?
Βρηκα το forum σας απο το google 🙂