Τιεννοείς ντροπαλή?Διαβάζοντας το καταλαβαίνω οτι υπάρχει ζήτημα επικοινωνίας.Πρίν το lay υπήρχε Rapport?Το έχεις FB μόνο?Σε ρωτάω μήπως το έχεις μόνο για κρεβάτωμα κ εκείνη έχει σταθερή σχέση
Άλλος λόγος είναι οτι το θέμα '‘ντροπαλή’‘ μπορεί απο την μια να σημαίνει οτι μετράει τα λόγια της κ τις πράξεις της πρίν μιλήσει γιατί μπροστά της έχεις massive value,λόγω social conditioning,ηλικία…κτλ.Απο την άλλη ’‘ντροπαλή’‘ μπορεί να σημαίνει ’‘σε έχω γραμμένο,βαριέμαι’'.Δεν σου λέω οτι έτσι είναι,αλλά δίνεις λίγες πληροφορίες κ πάμε ψάχνοντας
Όποτε βλέπεστε μιλάς εσύ περισσότερο?
Πως αντιδράει στο Attraction?
Σου λέει εύκολα για θέματα της καθημερινότητας της?
Έχει καιρό να κάνει σταθερή σχέση?
Πόσο καιρό τραβιέστε(απο το lay κ μετά)
Πόσες φορές την εβδομάδα βλέπεστε?
Ρώτα την κάποια στιγμή ποιό ήταν το σημαντικότερο χαρακτηριστικό πάνω σου που της τράβηξε την προσοχή όταν σε είδε για πρώτη φορά
Αυτά σε περίπτωση που θέλεις να το ψάξεις λίγο περισσότερο…
Θα συμφωνήσω κ με Pospas.Αν το θές μόνο για το κρεβάτι σου αρκεί να μην είναι ντροπαλή στο κρεβάτι.Κατ’άλλα η ησυχία που θα σου προσφέρει λόγω ντροπαλότητας πιστεύω οτι είναι προσόν
Όμως να θυμάσαι οτι πρίν σκεφτείς κάτι παραπάνω φρόντισε να έχεις κλείσει τα ζητήματα περί Leading + Dominance.Δηλαδή να κλείσουμε με βασικά ζητήματα δικά σου(περί Alpha π.χ) έτσι ώστε να μπορέσουμε να καταλάβουμε αν είναι μόνο δικό της θέμα
Θέλω να σου πώ οτι κάποια πράγματα λόγω ηλικίας(δικής σου) θα ήθελα να τα θεωρήσω δεδομένα.Δηλαδή…αν για παράδειγμα βλέπεστε όποτε μπορεί η πιτσιρίκα,πηγαίνεις την παίρνεις απ’το σπίτι κ μετά την ξαναπάς,κ γενικότερα μου δώσεις 2-3 παραδείγματα Supplication τότε το θέμα ντροπαλότητας πάει γιαλό
Πάντως το οτι είναι ντροπαλή μπορείς να το παίξεις με συνδυασμό Attraction κ Trust,σε γενικές γραμμές