Green καλησπέρα και απο εμένα!φανταστικό το φορουμ και το σαιτ ! νέος στον κόσμο του Pua,δεν αντιστάθηκα και μπήκα μιας και ανακάλυψα το σαιτ και το φορουμ απο το ίντερνετ.Καλή μας διαμονή!
Green σε ευχαριστώ πάρα πολύ για το καλοσώρισμα Lord!Είμαι 33 και μένω στην Αθήνα.Απο pua είμαι άσχετος και τώρα προσπαθώ να μάθω μέσα απο το φόρουμ σας μιας και έχω ακούσει πολύ καλά λόγια.Οι σχέσεις μου με το αντίθετο φίλο είναι πολύ καλές αλλά με σκαμπανεβάσματα ακριβώς επειδη δεν χρησιμοποιώ τεχνικές Pua και μόνο με παρορμητισμό κάτι που οδηγεί συχνά σε ναυάγια 😛 😛 Οπότε μιας και ακούω τόσο καλά λόγια για το Pua αποφάσισα να μάθω κάποια πράγματα μέσα απο το φορουμ σας που με κέρδισε αμέσως μόλις μπήκα και μπορώ να πω πως εντυπωσιάστηκα απο το επίπεδο των συζητήσεων.
prince Και να θυμάσαι (τουλάχιστον για την αρχή): για μία μέρα διάβασμα, τουλάχιστον 3 μέρες sarging!
Green prince wroteΚαι να θυμάσαι (τουλάχιστον για την αρχή): για μία μέρα διάβασμα, τουλάχιστον 3 μέρες sarging! πολύ σωστο!
Drunk Kαλως ηρθες! Μιας και ειμαι και εγω καινουριος, σου επιβεβαιωνω αυτο π γραφεις… Θα μαθεις πολλα μεσα απο τ site. Καλη αρχη!