tezo Χαιρετώ την παρέα σας Είμαι από βοριοδυτική Ελλάδα ειμαι σχεδόν 37 μου αρέσει το '‘παιχνίδι’' με το άλλο φύλλο αλλά δεν θεωρώ τον εαυτό μου PUA σε καμία περίπτωση παρόλο που εχω βγάλει 10αρια έμαθα για την PUA τυχαία ψάχνοντας στο νετ όταν μια ιταλίδα με αποκάλεσε monello και PUA ψαχνωντας επεσα σε MYSTERY και NEIL STRAUSS και αργοτερα σε Keys To The VIP αναζητώντας ελληνική κοινότητα βρήκα εσάς και χαίρομαι πραγματικά που υπάρχει κοινότητα θα μελετησω λιγο το λεξικο και θα τα ξαναπουμε
playman Φιλε καλως ηρθες… Εχουμε καλη παροικια στη Β.Ελλαδα οπότε μπορεις να βρεις και συναγωνιστες….
Nitro Welcome φίλε μου. Διάβασε αν θες και τους κανόνες εκτός απο την ορολογία, θα βρεις στο φόρουμ πολλά άρθρα ενδιαφέροντα και ό,τι απορίες έχεις, μας ρωτάς φυσικά.
Nitro HankMo0dy wroteY.S Τοινκ τι γινεται ρε? Γεμησε moderators ο τοπος 😛 Αν και offtopic :p ας σε διαφωτίσουμε: Ανακοίνωση Shooter
AbsoluteMan Ευχαριστώ αγορίνα 🙂 Πράγματι με διαφώτισες γιατί το έψαχνα και δεν έβγαζα άκρη, congratz για το Rank 😉 Σορρυ στον tesoro δεν ποσταρω άλλο offtopic 😛