Κοιτάχτε τώρα τι έγινε. Χαζεύω λίγο στη σελίδα εκτός forum, και ανακαλύπτω ότι το link για το μεταφρασμένο pdf δεν υπάρχει. Η θεωρία μου είναι ότι το Γενάρη με τη μεταφορά από το παλιό forum παράπεσε κάπου. Και μου λέει μετά ο shooter “ε, κάνε post στο forum με το link”.
Οπότε κύριοι, σας παραπέμπω χωρίς πολλά πολλά σε ένα πολύ σημαντικό βιβλίο. Καλή μελέτη.
http://greekpua.com/greekpua_files/The_Rules_of_David-X_greek_barcode.pdf
Γιατί όπως έχει πει και ο iceman: “Direct game χωρίς David X δε γίνεται”.
Επίσης, όπως λέει ο barcode τώρα: “Ό,τι τύπο game και να επιλέξεις, το βιβλίο του David X σε βοηθάει”.
Υ.Γ.
Λέω καλή μελέτη, όχι καλό διάβασμα. Επειδή το βιβλίο έχει πολλά να δώσει σε όποιον ασχοληθεί. Εγώ το διάβασα αρχικά στα εγγλέζικα, μετά από μερικούς μήνες αποφάσισα να το μεταφράσω, μετά το ξαναδιάβασα στα ελληνικά ενώ υπογράμμιζα κιόλας, μετά το παράτησα για ένα εξάμηνο. Το έπιασα πάλι να το κάνω χαλαρή ανάγνωση πριν μια βδομάδα, και ακόμα έχει πράγματα να μου δώσει. Για την ακρίβεια, τα μισά που λέει έχουν πλέον κατασταλάξει και μου φαίνονται αυτονόητα πράγματα που τα ήξερα από πάντα, και τα άλλα μισά είναι σα να τα διαβάζω πρώτη φορά, ούτε τα θυμάμαι!! Καλή μελέτη κύριοι…
edit: Να ξεκαθαρίσω κάτι για τους απολύτως αρχάριους. Διαβάστε το, είναι μικρό και θα σας βάλει σε καλή διάθεση και στο κλίμα γενικώς. Αλλά μην προσπαθήσετε να κάνετε αμέσως αυτά που λέει. Το πιθανότερο είναι ότι δεν τα καταλάβατε σωστά, και θα κάνετε λάθη. Αρχίστε με indirect (Μαγικές Κουκκίδες στα ελληνικά, πχ), και μετά τα πρώτα 1-2 lays, ξαναδιαβάστε αυτό. Θα το δείτε με άλλο μάτι, και τότε αποφασίστε πώς θα προχωρήσετε.