Ειμαι ο HuGo, ειμαι φοιτητης, 24 χρονων και μενω στα Πατησια.
Γενικα με τις γυναικες τα παω καλα πιστευω.. Εχω διαφορες φιλες και εχω και γενικα επιτυχια στο αντιθετο φυλο. Παρολαυτα συνηθως οσες γνωριζα ηταν μεσω κοινων γνωστων. Εδω και ενα χρονο, αφου διαβασα το βιβλιο του Neil Strauss αποφασισα οτι πρεπει να το αλλαξω αυτο το κακο συνηθειο καθως ειδα οτι εχανα παμπολλες ευκαιριες..Το τελευταιο καιρο εχω κανει μεγαλη προοδο. Παλιοτερα δυσκολευομουν πολυ να μιλησω σε καποια αγνωστη αλλα εδω και κανα δυο μηνες και μετα τις προτροπες ενος «ατρομητου» κολλητου εχω αρχισει να κοινωνικοποιουμαι περισσοτερο.. Το κυριο προβλημα μου ηταν οτι δεν ειχα κατι εξυπνο να πω. Μετα απο λιγο διαβασμα που εκανα μεσα στο φορουμ και γενικα λιγο ψαξιμο ειδα οτι υπαρχει μπολικο υλικο.. ΤΩρα οσον αφορα το ιστορικο μου, αυτη τη στιγμη ειμαι στο νουμρο 5, με 2 σχεσεις των 2,5 χρονων και με πολλα φασωματα με διαφορες το τελευταιο 1,5 χρονο που δεν κατεληξαν ομως στο κρεβατι ειτε απο επιλογη δικη μου (ειμαι και λιγο ιδιοτροπος ωρες ωρες) ειτε απο δικη τους.
Ακομα δεν εχω καποιο συγκεκριμενο τροπο παιχνιδιου, ακολουθω καποια πραγματα που διαβασα στη «Βιβλο…» και εχω δει καλα αποτελεσματα. Βεβαια τον κανονα των 3 δευτερολεπτων δεν τον εχω ακολουθησει ουτε μια φορα… :whistle: Θελω να εμβαθυνω περισσοτερο ετσι ωστε καποια στιγμη να καταφερω να κανω τοσο ενθουσιωδη field reports οσο μερικα απο αυτα που διαβασα μεχρι στιγμης. Στοχος μου ειναι να αποκτησω περισσοτερη αυτοπεποιθηση και να καταφερω να γνωρισω οσο πιο πολλες κοπελες μπορω… Νομιζω οτι θα ηταν ενα καλο δωρο και για τις κυριες αυτο… 😛 Δυστυχως αυτη τη στιγμη διαβαζω για εξεταστικη και δεν μπορω να το κανω οπως ακριβως θα ηθελα αλλα προσπαθω να μπαινω οσο μπορω στο φορουμ. Αν πρεπει να βαλω τιτλο παντως καταλαβαινεται οτι αυτο θα ηταν << αρχαριος>> !!!
Καλως σας βρηκα λοιπον κι ελπιζω να βοηθησουμε ο ενας τον αλλον στους στοχους του!! 😉 🙂