ειμαι ο John 18 χρονων, ειμαι αρχαριος και δεν εχω πολυ εμπειρια απο γυναικες… Λιγα πραγματα… γενικα ειμαι αρκετα διστακτικος οσον αφορα την προσεγκιση μιας γυναικας. Δεν κανω απολυτως τιποτα απλα περιμενω να κανει αυτη την πρωτη κινηση
…Ειναι καθημερινο φαινομενο να με γουσταρει καποια κοπελα αλλα να μην κανω τιποτα απολυτως, η να μενω στα απολυτος βασικα, ανταλλασουμε 2-3 κουβεντες και μεχρι εκει… εχει τυχει να με πλησιασει προσφατα μια κοπελα (η οποια ειχε αλλες 4 μαζι της) και να προσπαθει να πιασει συζητηση μαζι μου λεγοντας οτι **** της κατεβαινε απτο μυαλο αλλα εγω βραχος. Και το προβλημα ειναι οτι μετα σκεφτομαι τι μα****ς που ειμαι που δεν της ειπα αυτο αυτο και αυτο…
Τελως παντων.. Σε θεωρητικο επιπεδο εχω διαβασει το mystery method και εχω δει διαφορα σεμιναρια σε βιντεο του mystery και λιγο του cajun αλλα σε πρακτικο επιπεδο… :blink: … Εχω δοκιμασει πολλες φορες το neg theory και το reatriting και πολλες φορες δουλευει. Αλλα ενω κανει τα παντα για να τραβηξει την προσοχη μου παντα το παρακανω με το reatriting και καταληγω στο σημειο να μην καταφερνω τιποτα…! B) Γενικα ομως θελω να κανω μια νεα αρχη και αυτος ειναι ο λογος που γραφτηκα εδω.. Θα ηθελα να παρω διαφορες ιδεες απο τους εμπειρους του site με τι να ξεκινησω οσον αφορα τα αρθρα, τα θεματα του forum και οτιδηποτε αλλο.! Αυτα..!