Λοιπόν παιδιά βγήκαμε τελικά με την κοπέλα. Περιληπτικά η συνάντηση έχει ως εξής:
Α: Ανανεωμένο σε βρίσκω
Ε: και εγώ ανανεωμένη σε βρίσκω! για έλα να ξαναγνωριστούμε, Νίκος! (με σκοπό να “διαγράψω” στο μυαλό της τη μέχρι τώρα φιλική σχέση και να τη φέρω στα δικά μου νερά)
Α: χαχα, που θα πάμε; εγώ προτείνω το ΤΑΔΕ
Ε: πλάκα κάνεις, για εκεί ψήνομαι και εγώ (όντως ήθελα να τη πάω σε αυτό το μαγαζί, είναι αρκετά “ρομαντικά” με ζευγαράκια κλπ αλλά και ήσυχα, ότι καλύτερο για d2 στη πόλη μου)
Καθίσαμε στο πάνω όροφο-μπαλκόνι (που ήταν άδεια) και αρχίσαμε χαλαρή συζήτηση για διάφορα θέματα. Θεωρώ ότι τα πήγα καλά, την πείραξα όσο έπρεπε, αλλά μιλήσαμε και σοβαρά, έτρεξα κανά δυο-τρεις ρουτίνες. Γενικά τρεις ώρες πέρασαν πολύ γρήγορα με ωραία χαλαρή συζήτηση με ρυθμό, χωρίς παύσεις κ.λπ. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι δε μπόρεσα να βρω πάτημα να κάνω kino (θα ήταν πολύ ξεκάρφωτο) πέρα από το ring-routine… Μετά τον καφέ, αυτή είχε κανονίσει με παρέα να δούνε το ματς ελλάδα-γερμανία σε ένα μαγαζί πιο δίπλα. Επειδή τυγχάνει να ξέρω το 90% της παρέας της (μικρή πόλη, κοινός κοινωνικός κύκλος) έκατσα και εγώ. Εκεί είναι που “στράβωσε” το πράγμα. Πολύ ψου-ψου χα-χα με τις φίλες της, κανένα ΙΟΙ-αδιαφορία προς εμένα. Εγώ για να μη δείξω ξενερωμένος/χαλασμένος, έκανα χαβαλέ με την υπόλοιπη παρέα, νομίζω ότι ήταν ότι καλύτερο μπορούσα να κάνω. Μετά το ματς, αυτοί θα βγαίναν για ποτό, αλλά εφόσον δε με προσκάλεσε, χαιρέτισα και έφυγα.
Γενικά μου έμεινε η γεύση ότι βγήκε μαζί μου σε φιλικό επίπεδο και ότι απέτυχα να χτίσω attraction και να το πάω εκεί που ήθελα (kissclose) αν και έκανα ότι καλύτερο μπορούσα δεδομένου του επιπέδου/εμπειρίας μου. Πως προτείνετε να το συνεχίσω από εδώ; Να την αφήσω ή να το πάω για day3;