Την καλησπερα μου στους παντες!
Μετα κ απτην πρωινη παροτρυνση του Tudor αποφασισα επιτελους να γραψω αυτα τα δυο περιφημα λογια του intro μου, αν και παρακολουθω περιστασιακα το forum κανενα 2μηνο. Πλεον οι εξεταστικες τελειωσανε το καλοκαιρακι μπηκε για τα καλα και εχω σκοπο να βαλω μπρος οτι εχω δει σε θεωρητικο επιπεδο τους 2-3 μηνες που αρχισα να γνωριζω το pick up..
Ειμαι στα 23 λοιπον απο Θεσσαλονικη. Τελειοφοιτος στη σχολη μου αλλα σχετικα πολυ αρχαριος σε οτι αφορα τις γυναικες. Αυτο κυριως λογω χαμηλης αυτοπεποιθησης αλλα και λαθος νοοτροπιας απτους AFC φιλους μου (ξερετε παει ντομινο). Εως τωρα ειχα 1 σχεση που κρατησε γυρω στους 14 μηνες και καποια αραια lays με FB απτη σχολη (αποτελεσμα κινησεων κυριως απτη μερια της).
Απο χαρακτηρα ειμαι αρκετα περιεργος (μ’αρεσει να ψαχνω διαφορα) και ενθουσιωδης (κατι ομως που γυρναει μπουμερανγκ γιατι απογοητευομαι κ ευκολα). Το ποσο ομιλιτικος ειμαι κυμαινεται απτο ποσο ανετα νιωθω στο περιβαλλον γυρω μου και ειναι κατι που πραγματικα με σκοτωνει με το αντιθετο φυλλο οταν το ΑΑ χτυπαει κοκκινο.
Απο βιβλια εχω διαβασει λιγα κεφαλαια απτο The Game και ολο το MM, το οποιο απο περιεργεια δοκιμασα στη πραξη με αφορμη ενα ταξιδι που εκανα στη Πολωνια πριν ενα μηνα. Το αποτελεσμα ηταν ενα ωραιο fclose με μια ξανθια Νορβηγοπολωνεζα HB7 αφηνοντας τους φιλους μου μλκες..! Δεν ειχα κανει ανοιγμα ποτε ξανα στη ζωη μου και ακομη και τωρα αναρωτιεμαι πως ακριβως εγιναν τα πραγματα εκεινο το βραδυ! Χαχαχα! Κατανοω οτι επαιξε κυριως λογο το εξωτερικο αλλα το μονο σιγουρο ειναι οτι με ανεβασε αρκετα και με παρακινησε να το δω πιο σοβαρα και εγχωρια πλεον.. 🙂
Αυτα που λετε, δεν νομιζω να ξεχασα κατι και ελπιζω να μην κουρασα.
Ευχομαι ενα καλοκαιρι γεματο νεες εμπειριες για ολους μας! 😉
Εντιτ:
Ξεχασα να δωσω συγχαρητηρια για το community και να πω ευχαριστω. Τα FR και οι συμβουλες απο τους πιο εμπειρους δινουν πολυ κουραγιο σε ολους μας!
Το site το βρηκα κατα τυχη μεσω google.