Παιδια καλησπερα.
Γινομαι 29 σε λιγες μερες και ανακαλυψα το Παιχνιδι εδω και λιγο σχετικα καιρο. Βγηκα απο μια περιπετειωδη μακροχρονια σχεση, με πολλα σκαμπανεβασματα, που κρατησε σχεδον 4 χρονια και απο αλλες μακροχρονιες σχεσεις πριν απο αυτη… Το cold μου ειναι σε εμβρυικο επιπεδο και συνειδητοποιησα το εξης:
Ελευθερος πλεον, μετα απο πολυ καιρο, και κοιτωντας την συμπεριφορα μου αντικειμενικα απεναντι σε μια ομορφη εκπροσωπο του αλλου φυλου που βλεπω πχ τυχαια στο δρομο, βλεπω ποσο αδυναμος νιωθω να εκφρασω αυτο που πραγματικα ειμαι - προτιμω συνηθως να μεινω on the safe side (το καταραμενο confort zone) και να μην προσπαθησω να προσεγγισω. Απο την αλλη, ειχα την τυχη να κρατησω μακροχρονιες σχεσεις και να κανω τις γυναικες να περναν ομορφα διπλα μου, οταν ξεπερνουσαμε τα πρωτα σταδια της γνωριμιας…. Υπαρχει δηλαδη μια σοβαρη αναντιστοιχια σε αυτο που θελω και που ειμαι και σε αυτο που βγαζω προς τα εξω (αδυναμη congruence, αν δεν εχω παρερμηνευσει τον ορο😉
Στοχος μου που γραφω εδω και που θελω να συμμετασχω πιο ενεργα στο Παιχνιδι μεσα απο την κοινοτητα εδω ειναι τα παρακατω:
Να γινω καλυτερος στο παιχνιδι μου και να δω με αλλη ματια τον εαυτο μου,
Να συνεισφερω στην κοινοτητα μας - εχω παρει πολλα απο εδω παρακολουθωντας τοσο το blog οσο και το forum και νιωθω σα να σας ξερω σε μεγαλο βαθμο.
Να γνωρισω ατομα με τα οποια να μπορω να sargaρω. Περιστοιχιζομαι (οπως ολοι οσοι μπαινουν τωρα στο παιχνιδι πιστευω…) απο AFC φιλους οι οποιοι οποτε βγαινουμε μαζι, απλα μου χαλανε το παιχνιδι μου. Ουτε λογος για feedback φυσικα ή για wing. Φυσικα, οταν αναπτυξω το αναλογο mindset, η οποια αρνητικη ή θετικη επιρροη των AFCs θα ειναι ασημαντη - ή ετσι θελω να πιστευω!
Επισης, να αναφερω ποσο εχει μεταμορφωσει εναν καλο μου φιλο το Παιχνιδι οσον αφορα το inner game του… Ελπιζω κι εγω να εχω αναλογη βελτιωση για να μην τελματωσω οπως καποιοι AFC φιλοι μου που περνανε στα 35+ ηλικιακα και δεν ξερουν τι φταιει για την μοναξια τους και τις αποτυχημενες τους προσεγγισεις…
Αν φτασατε μεχρι εδω διαβαζοντας, ευχαριστω για την υπομονη και καλως σας βρηκα!