Φιλε NocturnalKnight θα το εχω υποψην. Μαλλον οντως καπως ετσι επρεπε να αντιδρασω.
Φιλε 1000αρα καταλβαινω τι εννοεις κι εχεις δικιο. Σε καμια περιπτωση δεν υποστηριζω οτι ειναι το προβλημα αυτη. Η μαλλον το μονο προβλημα. Το παιχνιδι μου θελει παρα πολυ δουλεια ακομα εννοειται και προσπαθω να το βελτιωσω. Αλλωστε δεν ανεφερα καν τη συνομιλια γτ ακομα κ σε αρχαριους σαν κι εμενα θα ειχε ισως πολυ λιγα να δωσει. Μονο μερικα negs χρησιμοποιησα και μια απλη ρουτινα. Απλα δεδομενων των παραπανω ρωτησα το σημειο που κολλησα,οχι ομως μονο κ μονο για τη συγκεκριμενη, απλα επειδη μπορει να τυχει κατι αντιστοιχο στο μελλον. Παρεπιμπτοντως η χοντρουλα οντως με συμπαθει και με φλερταρε κιολας αλλα ρε φιλε δε γουσταρα να ασχοληθω μαζι της και ο φιλος afc δε βοηθουσε. Καταλαβαινω ομως πως το λες. Αλλα ρε φιλε εκεινη τη στιγμη πραγματικα δεν γουσταρα να ασχοληθω αλλο με αυτην, καθως ειχα ηδη ασχοληθει κανα 2 λεπτα απομακρυνοντας με απο τον στοχο μου, συν το γεγονος οτι με μπλοκαρε αντεδρασα οπως αντεδρασα.