Γεια! λοιπον το θέμα έχει ως εξής
παω σε ένα παρτυ ενος παιδιου natural κ με value στο θεο καθοτι παραγωγος μπυρας φραγκα αυτοκινητο σκαφος preselected κ φουλ hb στο ενεργητικό του αλλα κ στο παρτυ
τα ατομα λιγο πολυ γνωστα μεταξύ τους εκτος απο τα hb k εμενα που ήξερα τους 2 μονο φιλους μου (afc) που πηγαμε μαζι εκει.
ενα απο τα ΗΒ (κατηγορια κ@βλα - σκισε με) το πιανουν στο μπιρι- μπιρι οι αλλοι 2 (ορθιοι όλοι) ενω εγω καθομαι με γυρισμενη την πλατη στο ΗΒ κ πλαι με τους αλλους 2
τελοσπαντων ανοιγω μετα απο 2-3 λεπτα οπου οι αλλοι ουτε με εχουν συστησει ουτε τπτ…..κ εφοσον η συζητηση με το ΗΒ που κανουν δεν παει καπου.
η τυππισα αμέσως ΚΙΝΟ (fake IOI) της λέω το γνωστο να μην με ακουμπαει υπαρχει χρεωση κτλ
στα καπακια με ξανακουμπαει “πρεπει να εισαι πλουσια δεν εξηγειται αλλιως”
προσπαθω για αλλαγή θέματος αλλα…. μπαινουν οι αλλοι 2 κ πηγε αλλου το πραμα ετσι επελεξα να ληξω οτι έλεγα κ αν της ξαναγυρίσω πλάτη με πολυ αδιαφορο στυλ ….
μετα απο ώρα κ ενω περιφερόμουν οπως κ ολοι λιγο πολυ στο χώρο του παρτυ το ΗΒ εχει παρατησει τους 2 φιλους κ έχει παει για άλλα….(κλασικά)
όμως όταν ημουν στο δρομο της (επιτηδες ή όχι δεν ξέρω) δεν έχανε ευκαιρια κ συνεχως ΚΙΝΟ φουλ δεν της έλεγα τπτ δεν αντιδρουσα καν συνεχιζα να μιλαω με οποιον οποια μιλουσα κ γενικα να μην δινω σημασια (τα πηρα σαν shit tests )
(εδω κολλάει το που ζουσαμε τοσο καιρο με μια ατακα απο Μυστερυ κοιτα τι έγινε!!!! πραγματικα δεν το πιστευα γαιτι το game μου ηταν μηδενικό κατα τα αλλα οπως αντιλαμβανεστε)
αυτο που παρατηρησα ήταν το εξής
1)ολοι εκαναν το παν για να της μιλησουν κανανε ΚΙΝΟ ηταν δεκτική αλλα ΠΑΝΤΑ το ξεκινούσαν εκεινοι ενω σε μενα το ξεκινησε αυτή κ δεν εκανα προσπαθεια για ΚΙΝΟ καμια φορα.
2) μιλαγε με ολους για 2′-5′ κ με το που βαριόταν (κ επιβεβαιωνόταν) άλλαζε παρέα!!!!
επι της ουσίας (αφου έδωσα μια εικόνα)ειπα να το παιξω hard to get τρομαρα μου (στην ουσια να κανω τα αντιθετα απ οτι ολοι οι αλλοι που ήταν εκει)
ημουν με τους 2 afc φιλους σε μια μερια (lock in κ bl το πιο χαλαρο απο όλους) κ η τυππισα ερχεται 2-3 φορες απο κει κ κατευθειαν οι αλλοι χωνονται με την γλωσσα εξω κ τα σαλια να τρεχουν ,όπως εκαναν λιγο πολυ όλοι(λυπαμαι που το λεω αλλα αυτη ηταν η εικόνα)
τελικα όμως το ΗΒ τους γειωνει κ αρχιζει να μου μιλαει με την πρωτη ευκαιρια
ΗΒ που ειναι το ποτο σου? (shit test)
Ε ε! καπου εδω θα το εχω αφησει ….. αν κ μαλλον το έχω πιει
2afc χωνονται με το ζορι μπιρι-μπιρι με το ΗΒ ….βαριεται κ φευγει
ξαναρχεται το ΗΒ
κανει ΚΙΝΟ το ΗΒ b[/b]
Ε “οκ εισαι πλουσια το καταλαβα αλλα αυτος δεν ειναι λογος να καταξοδευτεις σημερα” (C&F ύφος)
αρχιζει να χορευει για πλακα ο ενας φιλος μου κ της λεω “κοιτα να μαθαινεις καμια φιγουρα στον χορό ειναι καλος”
(εν το μεταξυ εκανε οτι να ναι επιτηδες ο αλλος κ ειχε πολλη φαση)
ΗΒ “εσυ πολλη κοντρα μου πας” b[/b]
Ε την κοιταω κ σαν να μην καταλαβαινω κ της λεω
“γιατι το λες αυτο …με πετυχες σε κανενα φαναρι να σου γκαζωνω απειλητικα ?”
λιωνουν ολοι στα γελια κ το ΗΒ
οι αλλοι 2 ξαναχωνονται στην κουβεντα ομως χωρις να πηγαινει καπου το ΗΒ τους γειωνει ξανα.
ΗΒ “ποσο με κανεις?” (fake IOI/ shit test? για εισαγωγη frame απο πλευράς της? )
Ε “ε δεν θα σαι……55 κιλά”
(ξαναλιωνουν στα γελια ολοι)
ΗΒ “ηλικία εννοω”
Ε “κανε μια στροφή να σαι δω πιο καλα ”
(την πιανω απο το χερι κ προσπαθω να την γυρισω αλλα @ρχιδια)(compliance test -fail)
ΗΒ “γιατι πρεπει να γυρισω γυρω-γυρω?”
Ε “ ετσι κρινω καλυτερα ” εδω σιγονταραν κ οι αλλοι 2
HB “ελα πες”
Ε “οκ καπου μεταξυ 65 κ 72”
ξαναχωνονται εδω οι αλλοι στο ΗΒ κ εστρεψα το βλεμα αλλου κ μιλουσα με τον ενα απο τους 2
το θεμα μου ειναι το εξης
1) αν συνεχιζα με το ζορι θα φαινομουν needy? κ δεν θα διεφερα καθόλου απο τους αλλους κ εκτος αυτου το θεμα οπου μπηκαν οι αλλοι ήταν γ@ματα, αλλου για αλλου
2) εστω οτι προσπαθουσα να αλλαξω θέμα πως θα παω? απο τα καραβια κ το ποσο γαμ@τος ειναι ο αλλος οπου κοκορευεται που να το παω? κ με ποια τροπο να ειναι λιγο νορμαλ η μεταβαση οχι απο το πουθενα
πχ afc μπλα μπλα…………..τον πλακωσα στις σφαλιαρες
ΗΒ …..
Ε αν στην επεφτε ο γκομενος της φιλης σου……
καπως ακυρο δεν νομιζετε?
αλλες ιδέες κανεις?
θα ηθελα κ ενα σχολιο απο τους πιο εμπειρους για τις σημειωσεις διπλα (ST κτλ) αν ειναι σωστα ή τα βλεπω λαθος