Διάφορες ιδέες μου έρχονται. Πρώτα απ’ όλα, εκεί με το κραγιόν, γιατί να περιπλοκεύεις τα πράγματα; Κάνε assume raport, και πάρε αυτό που σου είπε σαν καραμπινάτο ΙΟΙ και προχώρα το από εκεί.
Στο τέλος με το περιοδικό ήταν όντως shit test, αλλά εγώ θα έλεγα κάτι του στυλ: “ντάξει, όλοι όσοι σε βλέπουν καθημερινά θα ήθελαν να είσαι έτσι (C&F)… αλλά όλα στη ζωή βρίσκουν την ισορροπία τους. και από την εμπειρία μου οι πολύ όμορφες γυναίκες μπορεί να είναι πολύ ανασφαλείς με λεπτομέρειες στο σώμα τους, και κυρίως με το σεξ, ενώ οι πιο γήινες (προς θεού μη γράψεις εδώ κάτι σε δεύτερο πρόσωπο ή μην αναφέρεις λέξεις όπως ασχήμια κλπ!!) είναι πιο ακομπλεξάριστες και καβλιάρες και διασκεδαστικές. οπότε από όλους όσους είπα πάνω που σε βλέπουν καθημερινά, ας εξαιρέσουμε τον εραστή σου. αυτός είναι ο πιο τυχερός.”
έχω πορωθεί λίγο, γιατί αυτό το σκέφτηκα με την ταχύτητα που έγραφα. και φαντάζομαι έτσι ότι πιθανότατα θα είχα τη διαύγεια να το σκεφτώ στο αεροπλάνο, και ότι μόλις έβαζα την τελεία θα γυάλιζε το μάτι της, θα φλερτάραμε, θα κάβλωνε, και μετά ό,τι ήθελε προκύψει.
μπορεί απλά να είναι πρωί και να έχω ακόμα κάβλες βέβαια :p
edit: γενικώς καλές ιδέες είχες στη διάρκεια του interaction, απλά σου λείπει λίγο εξάσκηση και δεν της εφαρμόζεις με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. το καλύτερο παράδειγμα είναι εκεί με το “από πού είστε”. Είναι πολύ καλή ευκαιρία να leadάρεις, να κάνεις reframe και να είσαι cocky funny ενώ της βάζεις σαν παιχνίδι τα δικά σου μυστήρια, αλλά με χαζό τρόπο και χωρίς να αρμέγεις αυτά που λες. Πχ. “ΟΚ, εγώ πρέπει να βρω από πού είσαι, εσύ θα πρέπει να βρεις το χωριό του παππού μου. Έχουμε και οι δύο ακριβώς μία ώρα (κοιτάς το ρολόι, και κάνεις ready.. go!)” γελάνει αυτές, αλλά δεν μένεις σε αυτό, κατ ευθείαν λες κάτι άλλο (multiple threads) και ρωτάς ας πούμε γιατί κάνουν τώρα αυτό το ταξίδι. αρχίζουν να σου λένε, αλλά επειδή αυτή είναι βαρετή συζήτηση, τις διακόπτεις μετά από λίγο και κάνεις κάτι του στυλ “οκ… προσπαθώ από την προφορά σου να καταλάβω, αλλά δε βγάζω άκρη. θα σου πω το πρώτο γράμμα του χωριού του παππού μου, και εσύ θα πρέπει να μου πεις το πρώτο γράμμα της χώρας σου”. θα γελάσουν, συνεχίζει η κουβέντα μια χαρά. σημαντικό: θα κάνεις kino όταν γελάνε, και επίσης σημαντικό, όσο λέτε αυτές τις βλακείες, θα είσαι κομπλέ και με τη μείον τρια, γιατί πρέπει να σε συμπαθήσει. πολύ. έτσι όταν αρχίσεις μετά το full on φλερτάρισμα με την άλλη, αντί να σε εμποδίζει, θα σε αφήσει.
edit: προφανώς έχει και δίκιο ο αποκάτω. 5 και 3 ρε φίλε; αφού όλα αυτά που κάνουμε, θα δουλέψουν το ίδιο και καλύτερα και στα μουνάκια 7-8 και πάνω. πήγαινε εκεί κατ ευθείαν να γουστάρεις! βέβαια, από την άλλη, κάτι πρέπει να κάνουμε και στο αεροπλάνο. δίπλα σε αυτές κάτσαμε, καλύτερα εξάσκηση και εκμάθηση, παρά μούγκα. keep walking.