- Γράψε μας 2-3 πράγματα για σένα..
Που μένεις (πόλη-περιοχή), 2-3 χαρακτηριστικά σου (π.χ. ανυπόμονος), Ηλικία κλπ
Μενω Αθηνα στο Χολαργο, ειμαι νορμαλ παιδι, θα με γνωρισετε απο κοντα, 27 χρονων
- Γράψε μας για τις σχέσεις σου με το αντίθετο φύλο..
Το πόσο έχεις προχωρήσει με γυναίκες, πόσο πολύ μιλάς σε γυναίκες που δεν ξέρεις, τι ποσοστά επιτυχίας πιστεύεις ότι έχεις, με πόσες έχεις πάει, συνολικές σου σχέσεις κλπ
Εχω προχωρησει αρκετα με τις γυναικες, μιλαω σε αγνωστες καργα, δεν εχω προβλημα, ποσοστα επιτυχιας γυρω στο 15-20%, εχω παει με αρκετες κι αυτη τη στιγμη δεν ψαχνω σχεση γιατι εχω
- Γράψε μας για το game σου..
Τι επίπεδο game έχεις, πόσο καιρό ασχολείσαι με το παιχνίδι, πόσα συνολικά ανοίγματα-κλεισίματα έχεις κάνει, πόσο καιρό sargareis κλπ
Εχω καλο επιπεδο θεωρω, ασχολουμαι μερικα χρονια με το παιχνιδι, αμετρητα ανοιγματα-κλεισιματα, σαρτζαρω αθηνα απο περισι που ηρθα εδω.
- Εντυπώσεις - Παρατηρήσεις..
Τι εντυπώσεις έχεις από όλο αυτό, τι θέλεις από το game, γιατί ασχολείσαι με το pickup, τι στόχο έχεις, τι θέλεις να αλλάξεις κλπ
Γουσταρω τα ανοιγματα, ειμαι πρεζακι της αδρεναλινης και του σεξ βεβαια, ασχολουμαι γιατι θελω να κανω τρελα σκηνικα με γυναικες, αλλα και μερικες φορες απλα να παρω τη δοση αδρεναλινης που μου λειπει. Ο στοχος ειναι να γινω αλφαρας!
- Site..
Από που βρήκες το site μας?
Το βρηκα ψαχνοντας στο γκουγκλ.