Γεια σας μαγκες!! Λοιπον, μενω στν θεσσαλονικη, ειμαι 17 και φετος δινω πανελλαδικες! Πιστευω οτι ειμαι εμφανισιμος (για να μν πω κουκλος και με περασετε για ψωναρα 😛 ),γενικα οι σχεσεις μου με τ αλλο φιλο ειναι πολυ καλες. Απλα υστερω στο θεμα της προσεγγισης αγνωστων ατομων, γι αυτο αλλωστε αρχισα να ασχολουμε και μ τ PUA, το οποιο ανακαλυψα πριν απο 2 μηνες μεσω διαδυκτιου.Η πρωτη μου επαφη μαζι του ηταν μεσω της σειρας “The Pick Up Artist”.Εμαθα καποια πολυ βασικα πραγμτα απο εκει, τωρα διαβαζω τ βιβλιο του Mystery “The venusians art” και βλεπω οτι στην ουσια μεσω του σηριαλ δεν μαθαινεις σχεδον τιποτα!Οσον αφορα τ game μ δεν εχω και πολυ μεγαλη εμπειρια(καθοτι 17, και επειδη στν ουσια φετος εμαθα για τ PUA αλλα δεν εχω χρονο για field action λογω πανελλαδικων) Παντως απο τις λιγες (5-6) προσεγγυσεις π εχω κανει πιστυω οτι τα παω πολυ καλα!! Ο λογος π μπηκα στο forum ειναι επειδη θελω να μοιραζομαι τις εμπειριες μου και με αλλους, και επειδη οσα πιο πολυ υλικο δω τοσο το καλυτερο!!! Ελπιζω να μν σας τα πριξω τα @@ με τις ερωτησεις μ.. Απο μια πρωτη ματια τ site μ φαινεται παρα πολυ καλο, συγχαρητηρια σε ολους!! Αυτα και οτι παρελυψα θα τ μαθετε στην πορεια (ΛΙΓΟ ΜΕΓΑΛΟ INTRO 😛 )