Καλησπερα και παλι αγορια.. Λοιπον,εχω το εξης θεματακι αυτη τη φορα καιθελω τη συμβουλη σας. Θα τα παρω ομως απο την αρχη τα γεγονοτα κι ελπιζω να μην βαρεθειτε.
Πριν απο 5 χρονια που ξεκινησα τη σχολη μου , ξεκινησα και φροντιστηριο σε μια ξενη γλωσσα. Πρωτη μερα και πριν μπουμε στην αιθουσα πιανω κουβεντα σε μια κοπελα ΗB11!!! Κατευθειαν καταλαβαινω οτι ειναι ζευγαρι με ενα αλλο παλικαρι/συμμαθητη, οποτε δε κανω περαιτερω κινησεις προκειμενου να μην υπαρξει καποιο προβλημα και με τον αλλο . Περασε δλδ η χρονια ετσι απλα χαζευοντας τη…
Ενταξει, εννοειται οτι την εχω στο facebook και λοιπα αλλα η μοναδικη μας επικοινωνια τα επομενα χρονια ειναι τυπικη και περιοριζεται σε ευχες για γενεθλια και γιορτες. Μεχρι περυσι τον Μαρτη που την πετυχαινω σε ενα ταξιδι στο Αμστερνταμ (!!!) και παμε για ενα ποτο με τις παρεες μας και μαθαινω οτι εχει χωρισει με τον τυπο. ΟΠοτε λεω καιρος να βαλουμε μπρος. Επειδη ομως ημουν παπαρας και τελειως afc δαλλα και ολιγον πιωμενος 😛 δεν κανω τπτ. Τις επομενες μερες της ζητησα κινητο μεσω fb αλλα δεν κανονισαμε τπτ. Τεσπα, μετα απο κανα 2 μηνες την πετυχαινω σε ενα κλαμπακι και αφου τα λεμε λιγο, καθομαστε λιγο πιο περα με την παρεα μου, και οταν ηταν να φυγει της λεω :
Ε:Λεω την επομενη φορα που θα συναντηθουμε να μην το αποφασισει η τυχη. Θες να παμε για ενα καφε μεσοβδομαδα.
ΗΒ: Ναι. Παρε με τηλ.
Ε: Θα Σε παρω για Τριτη.
Χαιρετιομαστε, φευγει.. (παρεπιμπτοντως,ακριβως την στιγμη πριν την δω και τις 2 αυτες φορες την ειχα σκεφτει!! ΣΕ φαση οτι μπορει να ηταν κι αυτη εκει που ημουν.. wtf???) Τελικα την πηρα τη τριτη μου ριξε ακυρο γτ ειχε δουλειες και μου λεει θα σε παρω πεμπτη. Δε πηρε ποτε. Μιλαμε παλι γυρω στον οκτωβρη, τα λεμε ωραια και καλα, της λεω να βγουμε μου απανταει: ναι θα σε παρω … κι εννοειται δεν πηρε ποτε. Πριν κανα 2 μηνες λεω να κανω αλλη μια προσπαθεια, οποτε μιλαμε παλι fb μια πεμπτη, κανονιζουμε για Σ/Κ.. Σαββατο αρρωστησε και καλα οποτε μετατιθεται για μεσα στην εβδομαδα. Αν θυμαμαι καλα πρεπει να της εστειλα κατι για τριτη/τεταρτη και παλι ειχε κατι να κανει οποτε το παρατησα.
ΦΤανουμε λοιπον στην Τεταρτη που μας περασε , οπου παω στη σχολη μου να δωσω μαθημα. Την πετυχαινω απ εξω, τη σταματαω , μιλαμε μου λεει τα δικα της, της λεω τα δικα μου (με καλο BL, καλο τονο φωνης και λιγο kino..—> ΚΥΡΙΛΕ). Οποτε της λεω φευγω γτ γραφω.. Εκεινη την ωρα σαν να χαμηλωσε λιγο το volume της φωνης της και λιγο διστακτικα μου λεει να κανονισουμε!! Κολλαω για 2 δευτερολεπτα…( δεδομενου και του ιστορικου) και της λεω: ναι, οκ.. μπορει να σε παρω τηλεφωνο. (εδω ισως επρπε να τηεχω πει κατι του στυλ : ρε συ, με εχεις γειωσει τοσες φορες, και περιμενεις να σε παρω?? Αν θες ξερεις που θα με βρεις.. Αλλα ολο αυτο με χαμογελο και παιχνιδιαρικο υφος)
Οποτε το σημειο στο οποιο θελω να καταληξω ειναι οτι αυτο το τεελυταιο πιστευετε οτι μπορει να το εννουσε η το ειπε ετσι ξερω γω, σαν να εχει κι ενοχες που ειχαμε μιλησει τοσες φορες και μου ριχνε ακυρο? Να το παιξει ευγενικη και καλα…
Αν ηταν αλλη δε θα επεμενα καν αλλα ουτε και θα σπαταλουσα τον χρονο σας γραφοντας αυτο το μακροσκελες κειμενο αλλα επειδη θεωρω οτι οταν θελουμε κατι πρεπει να το κυνηγαμε μεχρι τελους αλλα κι ακριβως επειδη τη θεωρω ΗΒ11 ζηταω τη συμβουλη σας. Να της στειλω κανα μηνυμα η να προσπερασω?
ΔΕν εχω αποφασισει ακομα. Ειμαι σε διλημμα. ΑΝ το αποφασισω ομως λεω να της στειλω ενα μηνυμα του τυπου : Τη Δευτερα τελειωνω εξεταστικη και θα μεινω Αθηνα καποιες μερες ακομα. Στειλε οποτε θες κι αν μπορω κι εγω κανονιζουμε… και να της πεταξω ετσι το μπαλακι και να μην φανει σαν να τρεχω απο πισω της..'Η ειναι λαθος?
Ευχαριστω για το χρονο σας παιδες…