Φίλε Cesaydorf αν και λίγο καθυστερημένα θα το ποστάρω, το ρεζουμέ που κατάλαβα εγώ προσωπικά απο 2 απανωτά mltr με hb 7,5 22 χρονών και hb 8,5 30 χρονών η πρώτη σε σχέση 4 χρόνια και η δευτερη αρραβωνιασμένη το πάει για γάμο, και με τις δύο έκανα την ίδια ακριβώς κουβέντα και δέν έτρεξα κάποιο ιδιάιτερο gambit ή material!
Τούς εξήγησα ακριβώς τον λόγο που βαριούνται στις σχέσεις τους και γιατί επιμένουνε να τις κρατάνε ακόμα και άν αυτές πάνε κατα διαόλου!
Εχετε ένα τάδε αρσενικό το γνωρίζετε σας καυλώνει σας δίνει συναίσθημα το πρώτο καιρό και όλα πάνε οκ, όταν κάτι δέν σας αρέσει, προσπαθειτε να το αλλάξετε και να το κάνετε όπως σας βολεύει όταν το αλλάξετε βλέπετε οτι ΜΠΟΡΕΙΤΕ και συνεχίζετε και σε άλλα πιο σύνθετα κομμάτια του χαρακτήρα του και αυτός τα δέχετε και συνεχίζει….οκ την συνέχεια την ξέρεις!!!
Και καταλήγετε να λέτε τις παπαριές δέν παέι άλλο δέν υπάρχει χημεία πιά, και τα ρέστα!!
ΟΧΙ, εσείς γαμάτε τη φάση, και ξέρετε γιατί?Γιατί δέν ξέρετε που να ψάξετε για το αρσενικό που είναι Βράχος ακλόνητος που σας ξεσκίζει όπως κανένας άλλος και θα το κάνει για όσο ΕΣΕΊΣ είστε οκ μαζί του και όχι αυτός, εκτός αν θέλετε σκύλο οπότε και πάρτε έναν και άντε στο καλό!!
Και οι δύο τους παραδεχτήκανε οτι πάει κάπως έτσι, και ξέρεις και κάτι απο την φτωχή μου εμπειρία κατάλαβα οτι αυτό είναι το καλύτερο gambit για να εισάγεις το Lover frame, εγώ θα είμαι ο γαμιάς σου και αυτός που θα είσαι πάντα κολλημένη, και ό άλλος δέν με απασχολεί, ασ σε πηγαίνει στο Mall για κρέπα κάθε Σ/Κ ΧΈΣΤΗΚΑ!!!
Με την πρώτη έκανα απίστευτο κρεβάτωμα και την απενοχοποίησα αρκετές φορές, με την δεύτερη που τρέχω game την περίοδο αυτή η οποία είναι έτοιμη για γάμο τον Σεπτέμβρη φασωθήκαμε τρελά κάναμε γυμνοί μπάνιο στη θάλασσα και ξέρεις τι μου είπε?'‘Είσαι τόσο γαμάτος, ότι και να κάνω μαζί σου δέν είναι αμαρτία είναι απλά ο εαυτός που θέλω να έχω πραγματικά’'
Απενοχοποίσε την, δείξτης πως οι πράξεις τις ναι μέν δέν είναι σωστές και οτι το καταλαβαίνεις, αλλά δέν είναι ενοχικές σκέψεις είναι απλά ΘΕΛΩ που άν δέν πραγματοποιηθούνε θα μείνουνε για πάντα ριζωμένα μέσα της σαν αγκάθι που θα την πονάει!!!
Εσύ όμως μπορείς να προχωράς μπροστά και χωρίς αυτές, επιλογές τους είναι να αρπάνε την ζωή και να την κάνουνε δική τους, και απλά να έχουνε εσένα δίπλα τους και να τις οδηγείς!!!
ΌΛΑ αυτά που σου λέω είναι πραγματικά βιώματα έντονα του τελευταίου μήνα, έχω επιρεαστεί πολύ απο αυτές τις καταστάσεις που πήρα ένα πολύ μεγάλο μάθημα και έμαθα να τις συντονίζω!!
Women are like dogs;
the more you beat them,
the more they love you. -Shark-
Αυτά απο μένα και καλή συνέχεια!!!Ελπίζω να πιάσουνε τόπο!!!
Keep it up!!!