Χαίρετε! Είμαι 20 ετών φοιτητής, έπασχα από χρόνια one-itis ( 😛 ), και την ξεπέρασα περίπου πριν 10 μήνες… Έκτοτε οι σχέσεις μου με τις γυναίκες ήταν σχετικά καλές ποσοτικά, ειδικά όσον αφορά το πόσο αρχάριος ήμουν (δεν είχα κάνει τίποτα με κάποια πριν και έκανα 4 f-closes το τελευταίο 6μηνο), αλλά ομολογουμένως όχι τόσο καλές ποιοτικά… Και εδώ βρίσκεται και ο λόγος για τον οποίο αποφάσισα πριν 3 βδομάδες να ασχοληθώ εντατικά και σοβαρά με το pick up: θέλω να ανεβάσω κατά πολύ την ποιότητα των γυναικών με τις οποίες κάνω σεξ. Θέλω επιτέλους να μπορέσω να ρίξω αυτά τα απερίγραπτα HB9-10 που όλοι μας πού και πού βλέπουμε τα βράδια στα μαγαζιά. Τις τελευταίες 2 βδομάδες έχω συγκεντρώσει άφθονο υλικό μελέτης (βιβλία, CD, βίντεο, κλπ), και σκοπεύω να τα μελετήσω όλα με πολλή προσοχή, sargάροντας παράλληλα για να αποκτήσω την απαραίτητη field experience. Ξέρω ότι θα φάω πολλές χυλόπιτες, ότι θα μου πάρει καιρό να αλλάξω τα beliefs και mindsets μου, ότι αρχικά δε θα έχω τρελή επιτυχία, αλλά σιγά σιγά, με μελέτη και εξάσκηση, σκοπεύω να αποκτήσω τη δυνατότητα να ρίχνω όποια γυναίκα επιλέγω εγώ, να θεωρώ τον εαυτό μου, PUA, και γιατί όχι, να γίνω mPUA.
Οι γυναίκες είναι πανέμορφα, μυστήρια, υπέροχα πλάσματα, άξια του σεβασμού και της προσοχής μας.