Είμαι 30 χρόνων και μένω Αθήνα. Παρ’ όλο που δεν είχα ποτέ πρόβλημα με το να γνωρίσω κοπέλες μέσα από παρέα ή κοινά ενδιαφέροντα-ασχολίες και να έχουμε περιστασιακές ή μακροχρόνιες σχέσεις δυσκολευόμουν πάντα να προσεγγίσω άγνωστες.
Επίσης τον τελευταίο καιρό σκεφτόμουν πώς ανεξαρτήτως του ότι έχω πάει με ικανοποιητικό αριθμό γυναικών για την ηλικία μου, η πλειοψηφία τους ήταν HB5-7 (2-3 ήταν ακόμα πιο κάτω :unsure: ). Αυτό οφειλόταν στο ότι μου φαινόταν λες και πάω να ανέβω βουνό όταν προσπαθούσα να πλησιάσω, ακόμα και σε warm approach, κοπέλες που ήταν πάνω από 7αρια. Δεν το συζητάω για να προσεγγίσω κάποια άγνωστη direct. Ένιωθα σαν να με είχαν δέσει με βράχια και εγώ να προσπαθούσα να τα σύρω μαζί μου καθώς πήγαινα να της μιλήσω. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να αποφεύγω με χίλιες δυο δικαιολογίες να κάνω τέτοιες κινήσεις. Οπότε αυτό που μου έμενε ήταν να ασχολούμαι με μέτριες ή στην καλύτερη περίπτωση λίγο πάνω από αυτό. Βέβαια υπήρχαν και εξαιρέσεις αλλά μιλάμε για σταγόνα στον ωκεανό.
Πριν κανά δίμηνο βρήκα τυχαία από το google άρθρα για την Mystery Method και για τους PUA οπότε ξεκίνησα να διαβάζω για το θέμα. Στην αρχή το θεώρησα χάσιμο χρόνου αλλά σιγά σιγά άρχισε να μου αρέσει.
Στα μέσα Ιουνίου έκανα ένα ταξιδάκι με δύο κολλητούς που έχω από Θεσ/νικη στη Σόφια. Αφού μιλήσαμε λίγο για το game και διάβασαν και αυτοί κάτι αντίστοιχο είπαμε να το δοκιμάσουμε αυτό στην πράξη. Δυστυχώς το σκεφτήκαμε αυτό την προτελευταία μέρα του ταξιδιού. Τα αποτελέσματα εκπληκτικά: μέσα σε 1,5 μέρα 3 facebook close, 1 kiss close και ένα τρελό φάσωμα που θα κατέληγε σίγουρα σε fclose εάν είχα λίγο χρόνο ακόμα. Και φυσικά μιλάμε για HB8-9. Oι φίλοι μου κάτι αντίστοιχο.
Για να μην τα πολυλογώ, ενθουσιαστήκαμε και είπαμε να συνεχίσουμε το διάβασμα πάνω σε Mystery Method. Έστω και με τόσο λίγο ενασχόληση μέσα σε καμιά εικοσαριά μέρες κατάφερα να κάνω σε Αθήνα και Θεσ/νικη πάνω από 10 #close και facebook close. Δυστυχώς όμως τα περισσότερα κατέληξαν σε flake 🙁 Δεν πειράζει αρχή είναι όμως. Το καλό είναι ότι έχει μειωθεί στο ελάχιστο το ΑΑ και πλέον το target group μου είναι HB7-9 (δεν τολμάω 10αρια ακόμα 😛 ).
Πριν από 10 μέρες όμως λόγω υποχρεώσεων που έχουμε, η παρέα μου αναγκάστηκε να επιστρέψει στη βάση της (Θεσ/νικη) οπότε εγώ έμεινα εδώ με φίλους μου που ναι μεν είναι καλά άτομα αλλά μερικοί από αυτούς είναι ο ορισμός του AFC. Για να σας δώσω ένα παράδειγμα: ήμασταν σε μπαράκι στην Καρύτση και είχα ανοίξει ένα HB8. Το άνοιξα με πρόφαση μια διαφωνία που είχα και καλά με ένα φίλο που ήμασταν μαζί και ενώ πήγαινε καλά η συζήτηση και είχαμε ροή, ξεκίνησα να της κάνω τον κύβο και πετιέται ο φίλος μου και λέει (καλοπροαίρετα βέβαια) “τί μαλακίες κάθεσαι και λες ρε στην κοπέλα” :woohoo: η κατάληξη το απόλυτο FAIL. Το καλό πάντως είναι ότι έχω βάλει στο μυαλό μου να μην με απογοητεύει ποτέ εάν κάτι παει στραβά και δεν γίνει close και κατάλαβα ότι αυτό ήταν που μου δημιουργούσε το ΑΑ.
Αυτά τα ολίγα.