Λοιπόν μάγκες καλώς σας βρήκα κ καλώς με βρήκατε.Χαίρομαι ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ που στην Ελλάδα πλέον υπάρχουν άντρες που καταλαβαίνουν ότι το να ρίξεις μια κοπέλα δε χρειάζεται ούτε να το παίζουν σκλήροι ούτε μάγκες για τον απλό λόγο ότι μετά εμείς οι υπόλοιποι που να τις προλάβουμε όλες (χαζό αστείο,αλλά δεν είμαι κ ο πιο έξυπνος του κόσμου).Λοιπόν χτες βαριόμουν απίστευτα κ ανεβαίνω Αθήνα για μια βόλτα,πηγαίνω στο cafe του βιβλιοπωλείου Ιανός μόνος μου όποτε θέλω να ηρεμήσω κ κάθομαι να πιω ένα καφέ,μετά πηγαίνω στο ΑTTICA στο Σύνταγμα να φλερτάρω καμιά κοπέλα.Μπαίνω κ κάνω βόλτες μέσα στο εμπορικό,ξαφνικά βλέπω μια πωλήτρια που το χαμογελό της μπορεί να είναι κ το καλύτερο που έχω δει ever,ήταν γύρω στο 1.7,μελαχρινή,με άριστα το 10 ήταν 9.E=Εγώ Π=Πωλήτρια Ε:Γεια σου,θέλω να με βοηθήσεις Π:Παρακαλώ Ε:Θέλω μια μπλού…(σταματάω να μιλάω κ την κοιτάω κάπως περίεργα) Π:Tι έπαθες καλέ? Ε:Τίποτα,έβλεπα μια ταινία χτες κ μου θυμήζει τη περιπτωσή μας Π:Ποια περιπτωσή μας? Ε:Λοιπόν άκου,ήταν ένας άντρας κ μπαίνει σ’ ένα μαγαζί με ρούχα,ξαφνικά βλέπει μια κοπέλα απεναντί του πολύ όμορφη,είχε ωραίο φωτεινό χαμόγελο,να σαν το δικό σου,είχε sexy βλέμμα όπως εσύ κ είχε επίσης κ τέλεια χείλη,να όπως τα δικά σου,τη πλησιάζει κ της ζητάει να βγουν για φαγητό,ήταν αποφασισμένος,του άρεσε πολύ.Κ τελικά αυτή δέχτηκε.Τη συνέχεια δε θα στη πω,μπορεί να θέλεις να δεις τη ταινία. Π:Α ναι ε? Ε:Ναι κ να σου πω κάτι εεε…(της ζήτησα το ονομά της) Π:Μ…. Ε:Πλάκα κάνεις,έτσι έλεγαν κ τη κοπέλα της ταινίας,δε το πιστεύω.Π🙁χαμογελάει) Ε:Λοιπόν Μ… έπειδη λένε ότι οι ταινίες είναι βγαλμένες μέσα από τη ζωή κ έχουν δίκιο,πως θα γίνει να βγούμε για φαγητό? Π:Εχεις facebook? Ε:Δεν έχω,είμαι ξενέρωτος το ξέρω.Μπορείς να μου δώσεις το τηλεφωνό σου κ να το κανονίσουμε. Π:Δεν είσαι ξενέρωτος,ίσα-ίσα είναι στα συν που δεν ασχολείσαι με το face…(μου λέει το τηλεφωνό της κ η '‘ταινία’' συνεχίζεται….