Καλησπερα σε ολους ειμαι ο verOs ειμαι απο Αθηνα μενω σε προαστιο (Πορτο Ραφτη) και σπουδαζω στην Ιταλια. Ειμαι 22 ετων νεος στο παιχνιδι. Εμαθα για το pua απο την κοπελα που εχω σχεση μαζι της αυτη την περιοδο. (ενας φιλος της ειπε για αυτο…)
Δεν εχω τελειωσει ακομα το The game παρ’ολα αυτα εχω διαβασει αρκετα ελληνικα και ξενα φορουμ και η αποψη μου ειναι πως αυτα που διαβαζω στο βιβλιο με αυτα που βλεπω στα φορουμ διαφερουν κατα πολυ.
Δεν θυμαμαι να σας δωσω αριθμο για το με ποσες εχω παει, παντα ημουν ανετος με το αντιθετο φύλο με αρκετες επιτυχειες και αποτυχιες οπως ολοι μας πιστευω. Μου αρεσουν οι προκλισεις και τα “παιχνιδια” και ετσι τον pick up μου εχει κινήσει το ενδιαφέρων.
Μολις ξεκηνισα και απλα μιλαω σε αγνωστους καθε μερα χωρις λογο (παντα το εκανα αυτο και δεν μου φαινεται δυσκολο) απλα το κανω με συστημα 5-10 αγνωστοι την ημερα.
Για την κοινωτητα σας εμαθα απο το google με ενδοιεφερε παρα πολυ αλλα οι εγγραφες ηταν κλειδωμενες επομενως εψαξα ip-hoster βρηκα τον κατοχο το ονομα το τηλεφωνο και το mail οπου εστειλα και δεν πηρα ποτε απαντηση (ημουν στα προθηρα να παρω τηλεφωνο) αλλα κρατήθηκα και περιμενα για το ποτε θα ξανα ανοιξουν οι εγγραφες.
Το στυλ που εχω επιλεξει για μενα, τον χαρακτηρα μου και το peackok ειναι αλητεία ή culture-alternative ωστε τα ρουχα και τα αξεσουαρ να μην με φορανε αλλα απλα να δηλωνουν το ποιος ειμαι.