Καλησπερα μαγκες, καλως σας βρηκα.
Μενω κοντα στο κεντρο, Καισαριανη για την ακριβεια κ ανυπομονω να γνωρισω ανυχτομυαλα ατομα να μπορουμε να μιλησουμε να συνεννοηθουμε και να συνεργαστουμε.
Απο μικρος ημουν πολυ κλειστος με τις γυναικες και με το κοσμο γενικοτερα αλλα μεγαλωνοντας ειχα την τυχη να γνωρισω καποια παιδια που ηταν πολυ καλοι με τις γυναικες. Μαζι τους εμαθα πολλα, δυστυχως ομως εμαθα πως αν δεν κανω κατι θα ειμαι απλως θεατης τους. Τοτε γνωρησα το PU (περιπου 2008-9). Οι κοινωνικες μου σχεχεις αρχισαν να βελτιωνωνται σημαντικα, και με τις γυναικες το ιδιο. Απο μια σχεση που ειχα μεχρι τα 23 μου ξαφνικα αρχησα να κλεινω 6αρια κ 7αρια.
Αλλα ολα τα ωραια εχουν κ ενα τελος και τοτε ηρθε ο ερωτας.
Η παρορμητηκοτητα μου τα εκανε ολα κομματια…Δεν λογαριαζα κανεναν και τιποτα μονο το…κοριτσακι μου! Και ετσι αρχησα να ξαναγινομαι afc και το χειροτερο ηταν πως το εβλεπα, αλλα ανθρωποι ειμαστε και αγαπησαμε. Οταν ομως η afc-ιλα εφτασε στο μεγιστο, επρεπε να παρω μια μεγαλη αποφαση. Η χωριζω ή πληρωνω την afc-ιλα με γαμους και παιδια (ισως και κερατα).
Μαντεψτε τι διαλεξα…
Τωρα, λιγους μηνες μετα τη σκεφτομαι ακομα, αλλα δεν εχω κανει ουτε μια κινηση να τη ξαναδω. Ειχα καποια κλισιματα καλα και μερικα οχι τοσο καλα (3αρι) αλλα δε γαμιεται…
Το θεμα ειναι οτι εχω χασει τη φορμα μου και κλεινω μονο λογο identity. Aυτο ομως δε φτανει γιατι πρεπει να με γνωρισει καποια για να δει το χαραχτηρα μου κλπ κλπ και δεν ειναι παντα εφικτο!
To inner game μου ειναι σε καλο επιπεδο, αλλα χρειαζομαι δουλεια για το outer game. Ισως καποιος με καλο outer game να με βοηθησει να παρω μπρος και τοτε…ποιος μας σταματα! Το λεω απο τωρα ομως, εαν ειναι να συνεργαστω με καποιον, θα πρεπει να εχει βαση καλου παιδιου γιατι με ανθρωπους που εκμεταλλευονται τις γυναικες λογο καποιων skill εγω το θεωρω απαραδεκτο. Θα πρεπει λοιπον να αγαπαει τις γυναικες και τους ανθρωπους γενικοτερα!
Ελπιζω να υπαρχουν αρκετα καλα παιδια με ορεξη για εξεληξη εδω μεσα.
Καλως σας βρηκα λοιπον!