(είναι ένα άρθρο από το παλιό φόρουμ,αλλά δεν μεταφέρθηκε από ότι μου είπε ο shooter.Το μεταφέρω, μαζί με αρκετές αλλαγές μετά από ποστ του iceman)
Ωραίο να παίζεις by the rules,να λες πάντα αυτό που θες,να μη χρησιμοποιείς ρουτίνες ή έτοιμο υλικό και να κάνεις μια ξεχωριστή και απολαυστική συζήτηση με μια κοπέλα που σαρέσει.
Θα βρεις άπειρα situation & direct openers.Και θα ξεκινήσεις να μιλάς με την κοπέλα που σου αρέσει.Αλλά αν ξεκινάς τώρα το natural game(αν δεν είσαι ήδη natural), θα δεις ότι δεν είναι τόσο εύκολο να κάνεις μια ξεχωριστή και φυσική συζήτηση βάση των κανόνων του natural game.Στα πρώτα cold που θα κάνεις με natural game,θα δεις ότι μετά από λίγη ώρα θα “ξεμένεις”.Όπως λέει και ο Gampler: “So at this stage you are a routine guy,but are comfortable.It is then possible to take the next step up and become natural”.
Μετά από αρκετά ανοίγματα,θα “βελτιωθείς” και θα σου βγαίνουν να λες όλο και περισσότερα πράγματα.Αλλά πως μπορείς πιο εύκολα να μιλάς με τις ώρες με μια άγνωστη χωρίς να πεις ούτε μια ρουτίνα και πραγματικά να ευχαριστιέσαι την συζήτηση???
Μετέφρασα και έκανα μια σούμα των πιο βασικών στοιχείων του βιβλίου του Gampler,Natural Game αλλά και κάποιον άλλον άρθρων.Είναι το μόνο βιβλίο που έχω βρει,που έχει ένα ψιλο-structure για natural game και δεν έχει απλώς γενικούς κανόνες.
Θεωρούμε ως δεδομένο το attraction(βασικός κανόνας για natural game κατά Vin Dicarlo).και είναι δύο τα βασικά στοιχεία που πρέπει να εισάγουμε.το teasing και το emotional connection(ή καλύτερα Emotional Arousal).
Πρώτον,γιατί οι περισσότερες κοπέλες(για να μην πω όλες) θέλουν έναν άντρα που να έχει αίσθηση του χιούμορ.Να τις κάνει να γελάνε…(όχι με τα χάλια του όμως 😛 ) TEASING λοιπόν!
Και δεύτερον: “Women are emotional creatures”. Δεν πάει να έχει γκόμενο, σοβαρή σχέση, άντρα και 5 παιδιά. Αν καταφέρεις και της προκαλέσεις δυνατότερο συναίσθημα από οποιονδήποτε άλλο, τότε μπορείς να τη γαμήσεις.Και παντρεμένες απατάνε…Βέβαια δεν είναι εξίσου το ίδιο σε κάθε περίπτωση.Αυτό που θέλω να πω απλώς, είναι πως το δυνατότερο συναίσθημα ΚΕΡΔΙΖΕΙ.Μια γυναίκα συνήθως θέλει να την διεγήρεις συναισθηματικά, πριν να πηδηχτείτε. Το συνήθως το έβαλα, επειδή μπορείς να γαμήσεις μόνο με comfort ή μόνο με attraction.Πχ αν η κοπέλα σε γουστάρει και μόνο που σε είδε,πριν να της μιλήσεις καν!(εδώ παίζει σημαντικό ρόλο το πόσο atractive είσαι αλλά και η εμφάνισή σου.Αλλά και άλλων στοιχείων.Όπως BL και vibe). Τους αρέσει να τους δημιουργούν ένα εύρος συναισθημάτων και αυτό μπορεί να γίνει με EMOTIONAL CONNECTION.
Στην πράξη τώρα!Ανοίγεις και ξεκινάς μια συζήτηση…Είσαι στη φάση λοιπόν Opener to Hook point.Δηλαδή να χουκάρεις.Υπάρχουν 3 πολύ χρήσιμα πράγματα που μπορούν να σε βοηθήσουν εδώ να κάνεις μια ξεχωριστη συζήτηση:
-Κάνε Leading question:Άντι να πεις “Από που είναι η καταγωγή σου?”,πες καλύτερα “Αθηναία είσαι?”
-Assumptions and funny guesse(=teasing):Προσπάθησε να μαντέψεις τι έκανε πριν και κάνε την να γελάσει.Αντί να πεις:“Ήσασταν σε άλλο μαγαζί πιο πριν/Τώρα ήρθατε/Τι κάνατε πριν να έρθετε?” πες “Λοιπόν,ήσουν για ψώνια όλη μέρα,γέμισες με σακούλες,πήγες για καφέ και ήρθες εδώ να τα πιείς μακρύα από αγόρια!και ειδικά με αυτά τα τακούνια τώρα,σε πονάνε και τα πόδια σου!”
-Connecting on the hooks(=E/C):Hook εδώ πέρα,είναι κάτι που σου δίνει η γυναίκα όταν μιλάει(ένα πάτημα δηλαδή) και μπορείς να συνεχίσεις το interaction χωρίς να αλλάξεις θέμα.
Πάρτε για παράδειγμα μια συζήτηση τύπου συνέντευξης:
-Με τι ασχολείσαι?
-Είμαι ζωγράφος.
-Ωραία.Και από που είσαι?
-Άρτα.
-πολύ ωραία.
δεν έχει καθόλου ενδιαφέρον η συζήτηση και ρίχνεις πολύ πίεση στην γυναίκα.Σκοπός σου είναι να πάρεις αυτήν την πίεση από την γυναίκα και να την κάνεις να νιώσει πολύ άνετα μαζί στου.
δείτε τώρα μια πιο καλή μορφή της παραπάνω συζήτησης:
-Με τι ασχολείσαι?
-Είμαι ζωγράφος.
-Α Ωραία.Ο αδερφός μου είναι επίσης ζωγράφος.Φτιάχνει διάφορους ωραίους πίνακες.Στα γενέθλιά μου,μου είχε κάνει δώρο έναν πολύ πρωτότυπο πίνακα και τον έχω βάλει στο δωμάτιό μου.Και από που είσαι?
-Άρτα.
-πολύ ωραία.Πήγα εκεί διακοπές πριν 2 καλοκαίρια με την παρέα μου και περάσαμε πολύ ωραία.
Είναι πολύ καλύτερη τώρα η συζήτηση.Έχεις πάρει πολύ πίεση πάνω από την κοπέλα.Αλλά όμως δεν έχεις χουκάρει ακόμα.Δεν ενδιαφέρεται ακόμα η κοπέλα να μάθει για σένα.Ενώ επίσης,σκοπός σου είναι να κάνεις connect on the hooks.Δηλαδή να συνδέεις αυτά που σου λέει,με κάτι που αφορά ΕΚΕΙΝΗ και αφορά συναισθήματα.Δηλαδή:
-Με τι ασχολείσαι?
-Είμαι ζωγράφος.
-Ενδιαφέρον,μου αρέσει πολύ!Φαντάζομαι ότι πρέπει να κοιτάς με ένα διαφορετικό τρόπο τους περισσότερους ανθρώπους.Πρέπει να αναγνωρίζεις την ομορφιά στα περισσότερα πράγματα.Και από που είσαι?
-Άρτα.
-Δεν σου φαίνεται,αλλά έχω ακούσει ότι τα περισσότερα άτομα από εκεί,είναι πολύ συμβατικά και υπακούν πάντα σε κανόνες και πράγματα.Μοιάζεις σαν επαναστάτης εσύ,έτσι όπως βλέπω το μαλλί σου!
Και κάτι που πιστεύω ότι πολύ το έχουν καταλάβει λάθος….έχω ακούσει να μην κάνεις τις κλασσικές ερωτήσει που είναι βαρετές…Δηλαδή από που είσαι,τι σπουδάζεις και αυτά!
Εννοείται πως τις περισσότερες φορές τα ρωτάω όλα αυτά τα “βαρετά”.Δεν είναι όμως βαρετά.Όντως με ενδιαφέρει να μάθω με τι ασχολείται η άλλη,τι της αρέσει,τι κοινά ενδιαφέροντα έχουμε…Βαρετά λοιπόν δεν είναι αυτά τα θέματα,αλλά βαρετά γίνονται με τον τρόπο που τα λέμε πολλές φορές!
Τώρα μόλις έχεις χουκάρει,πας στο επόμενο στάδιο: Hook point to connect
Κάποια στοιχεία είναι τα εξής για αυτό το στάδιο:
1)Πολύ καλή οπτική επαφή.Να μην κοιτάς αλλού όταν μιλάς στην άλλη και ειδικά στις παύσεις.
2)Να μην κάνεις νευρικές κινήσεις με τα δάχτυλα.
3)Όταν ρωτάς και σου απαντάει, θα πρέπει να προσπαθήσεις να κάνεις connect μαζί της,σε όσα περισσότερα σημεία γίνεται.Να την ανταμοίβεις για τις πληροφορίες που σου δίνει(όχι κερνώντας σφηνάκι πάντως 😛 ) και να παίρνεις την πίεση της από πάνω της.Δηλαδή συνέχεια να προσπαθείς να κάνεις hook σε κάτι απ’οσα σου λέει.
4)Να ρωτάς ενδιαφέρον πράγματα,γιατί τόσο περισσότερα θα πει και είναι πιο εύκολο να κάνεις hook.(να έχει υψηλό level of interest αυτό που απαντάς ή ρωτάς)
[Storytelling: Είναι ωραίο ενδιαφέρον μέσο,αλλά δεν προκαλεί connection.Θα πρέπει να κάνεις storytelling για τον εαυτό σου,ΜΟΝΟ όταν θα υπάρχει σύνδεση μεταξύ σας.Γιατί μόνο τότε θα την ενδιαφέρει να μάθει για εσένα.]
5)α)Να βρείς κοινά ενδιαφέροντα(το πιο απλό,είναι ότι βγαίνετε και οι δύο σας σε κλαμπ,ακούγοντας την ίδια μουσική κτλ…) αλλά και πίο βαθιά/έντονα ενδιαφέροντα( πχ κάτι που κάνατε και οι δύο σας όταν ήσασταν μικροί)
β)Να κάνεις συζήτηση ξεχωριστή από τους άλλους που να περιλαμβάνει συνήθως:
-Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του ατόμου(εσωστρεφής/εξωστρεφής,Leader/Follower,Party girl/quite girl,Hard-working/lazy girl)
-κίνητρα
-αισθήματα
6)Aν σε ρωτήσει για σένα έχεις IoI κ απάντησε με C&f όπως θα έκανες αν ήταν Shit test.
Και μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα δυνατό εργαλείο για attraction.το Braking Rapport.
Γίνεται: ένα συναίσθημα—->κάνεις brake—->Εισάγεις ένα άλλο συναίσθημα.
Αλλά προσοχή.Δεν πρέπει να το κάνεις για πολύ σημαντικά πράγματα για αυτήν.
ένα παράδειγμα:
-Μου αρέσει ο…… (ένα συναίσθημα)
-Ναι ε?Εγω δεν θα μπορούσα να τον ακούσω ούτε ακόμα και αν… (κάνεις brake).Μου αρέσει το χαμόγελό σου!(Εισάγεις ένα άλλο συναίσθημα)
Μπορείς να το κάνεις και σπάζοντας eye contact και γυρνώντας προσωρινά bl,σαν να σου κέντρωσε το ενδιαφέρον, κάτι άλλο.
Τώρα πας στο τελευταίο στάδιο πριν το κλείσιμο,το rapport.Σκοπός είναι να βρείς ένα λόγο για να ξαναδείς αυτό το άτομο και να ανακαλύψεις κοινά ενδιαφέροντα.
1)πρόσεξε την εμφάνισή της(ρούχα,αξεσουάρ,μαλλιά,νύχια).Πρόσεξε αν η τσάντα της ταιριάζει με τα παπούτσια της,τη ζώνη,τα σκουλαρίκια,το φόρεμα και αν ταιριάζει πέστης το.Τα κοσμήματα και τα αξεσουάρ επίσης,συνήθως έχουν μια ιστορία και κάτι σημαίνουν για την κοπέλα.
2)προκάλεσε πάθος και συναίσθημα.τι είναι αυτό που την παθιάζει πολυ?Μπορεί να είναι οτιδήποτε!μάθε το,σύνδεσέ το και δείξε ότι καταλαβαίνεις γιατί νιώθει έτσι.
(Δεν είναι βέβαια αυτά τα δύο στοιχεία μόνο που αφορούν το rapport!)
Μετά πολύ απλά,κάνεις το close!!
Τώρα,τα στοιχεία περί γλώσσα του σώματος,φωνής,κίνο κ.τ.λ πρέπει να είναι δεδομένα…
ΓΕΝΙΚΑ…
Δύο είναι τα στοιχεία που πρέπει να έχει κάθε game. Sexual state και Trust.
Και πρέπει να χρησιμοποιείς δύο πράγματα(και τα δύο μαζί.όχι μόνο το ένα…): Teasing(ή c/f) και Emotional connection.(2 τύποι attraction είναι υπεραρκετοί)