Γνωρίστε τον Fotai.
Ο Fotai λοιπόν είναι ένας κάθε όλα παρά φυσιολογικός τύπος. Από το βλέμμα του και μόνο μπορείς να διαπιστώσεις πως κάτι πάντα σκέφτεται. Και πίστεψε με είναι διαπεραστικό. Πάντα κάτι οραματίζεται. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως έχει πάντα μαζί του ένα χαρτί και στυλό. Δημιουργία ίσως θα ήταν μια από τις λέξεις που θα τον χαρακτήριζαν. Θα έλεγες πραγματικά πως η σκέψη αυτού του ανθρώπου τρέχει με την ταχύτητα του άνεμου και αστράφτει σαν κεραυνός μέσα σε καταιγίδα. Δύσκολα θα βγάλεις άκρη μαζί του, οπότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να απολαύσεις τις στιγμές μαζί του. Πολύπλευρος. Συνδυάζει την επιστημονική γνώση ενός μηχανικού με την αισθητική ενός καλλιτέχνη. Λεφτά να είχε το παλικάρι να ασχολούταν με ότι σκεφτόταν. Κάνει αισθητή την παρουσία του. Αν και κοινωνικός είναι κάπως μοναχικός τύπος. Υπάρχουν φορές που του αρέσει να κάθεται σπίτι. Γουστάρει να κοιτάζει την πορτοκαλί γραμμή που έχει ο ουρανός όταν σουρουπώνει στην Θεσσαλονίκη τεμπελιάζοντας και ακούγοντας μουσική. Θέλει χώρο και χρόνο και για τον εαυτό του. Λίγο απότομος κάποιες φορές, ενθουσιώδης με τα πράγματα που τον ενδιαφέρουν, δηλαδή με τα πάντα….δεν έχει όμως συστηματικότητα και πολλές φορές τεμπελιάζει!
Οι σχέσεις του με το αντίθετο φίλο είναι επεισοδιακές θα έλεγα. Πάντα κατάφερνε να τραβάει την προσοχή αυτής που του άρεζε. Ποτέ δεν πέρασε απαρατήρητος. Πλην όμως ότι κατάφερνε πάντα να την γαμήσει….Ίσως γιατί βρισκόταν ένας τζιτζιφιόγκος την λάθος στιγμή, που για έναν ανεξήγητο λόγω η γκόμενα ένιωθε έλξη για αυτόν. Και ο τύπος ήταν πραγματικά κενός. Άδειος. Και αν και τον τσαντίζει αυτό μέχρι και σήμερα, πλέον έχει καταλάβει, ότι εκείνος ο τύπος απλά έπαιζε το παιχνίδι καλύτερα.
Και πλέον κοιτάζει να μάθει από αυτούς. Αφού η έλξη δεν είναι επιλογή!
Ο Fotai αν και έχει ξεσκίσει γύρο στις 6 γυναίκες τρώει αρκετά κολλήματα κατά καιρούς, στις διάφορες φάσεις του παιχνιδιού. Την τελευταία φορά που τον θυμάμαι ενώ είχε κάνει όλο το kino escalation και είχε το 8άρι απέναντι του να παίζει με τα μαλλιά του και να τον κοιτάει χωρίς να μιλάει! Δεν την φίλησε…
Και δεν την φίλησε γιατί εκείνη την στιγμή σκέφτηκε σαν καλό παιδί. Ότι μήπως δεν θέλει και όλες αυτές τις μαλακίες που μπορεί να περάσουν από το μυαλό ενός άντρα Και γιατί δεν λειτουργεί με ρουτίνες. Θα μπορούσε να πετάξει το πολύ γνωστό Από το 1 ως το 10 πόσο βαθμολογείς το φιλί σου?
(είπαμε δεν έχει συστηματικότητα, τεμπελιάζει). Ως παράδειγμα τα παραπάνω. Γενικά με τις γκόμενες που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ του ΑΡΕΣΟΥΝ τα σκατώνει Πάντα! Ε ρε αυτό το παιδί!
Θα έλεγα ότι είναι καθαρά Day Game τύπος. Και το λεωφορείο και οι στάσεις το στοιχείο του. Ανοίγματα σε σετ δεν κάνει ο μαλάκας και με τσαντίζει. Πριν από καμιά εβδομάδα ενώ είχε invitation approach και επανηλειμένο eye contact με ένα 9αράκι σε 2set δεν πήγε ούτε καν να μιλήσει. Να πει ένα ανέκδοτο βρε αδερφέ! Η γκόμενα σηκώθηκε, πλήρωσε τον καφέ της και του έριξε ένα βλέμμα πριν φύγει του στυλ. Μα καλά! γιατί δεν ήρθες? και έφυγε. Ένιωσε σκατά! Και καλά να πάθει!
Αλλά όμως στο πάρτι το περασμένο Σάββατο έδωσε ρέστα! Η γκόμενα τον άγγιζε έγερνε προς το μέρος του κ.τ.λ. 9αράκι ολοστρόγγυλο σε λέω!. Τον καμάρωσα! Κρίμα όμως δεν πήρε τηλέφωνο. Ήταν ένας “παλιόφιλος” εκεί που είχε να τον δει πολύ καιρό και βγήκαν να τα πούνε στο μπαλκόνι. Όταν ξαναμπήκε μέσα ο στόχος είχε φύγει! Αλλά γούσταρε interaction και αυτό έχει σημασία!
Εντυπώσεις - Παρατηρήσεις..
Λοιπόν όπως καταλάβετε αναγκάστηκα να τα γράψω σε τρίτο πρόσωπο για να είμαι αντικειμενικός και ειλικρινής με τον εαυτό μου. Γιατί δεν μ αρέσει να μιλάω για την πάρτη μου! Και γιατί είχε πλάκα έτσι όπως το έκανα!
Αυτό που κατάλαβα και παραδέχτηκα με αρχίδια στον εαυτό μου από την τελευταία παπάρα είναι. Πως πραγματικά ζηλεύω τις γυναίκες. Ζηλεύω όλα αυτά τα υπέροχα πράγματα που έχουν κάνει οι άντρες για αυτές, όταν αυτές δεν έχουν κάνει ουσιαστικά τίποτα. Θυμάμαι πόσο περίεργα ένιωσα όταν μια κοπέλα με ρώτησε ποιο είναι το ποιο extreme πράγμα που έχει κάνει γυναίκα για εσένα.
Το ποιο extreme πράγμα που έχει κάνει γυναίκα για εμένα είναι να με πάρει τηλέφωνο 2-3 μέρες μετά την χυλόπιτα και να με βρίζει…Σαπίλα! Χα χα αχ!
Είπαμε εδώ θα γράφουμε μόνο αλήθειες!
Μου την δίνει που εμείς πρέπει να δουλέψουμε για να έχουμε τις επιλογές μας ενώ αυτές, είναι απλά γυναίκες, και δεν χρειάζεται να κάνουν τίποτα γ αυτό. Μου την δίνει που ακόμα και η ποιο μέτρια γκόμενα ακόμα και όταν περνάει φάση όλο και κάποιος θα πάει να της την πέσει. Έτσι είναι! Είτε το θέλουμε είτε όχι! Είναι κοινωνικά ποιο εξελιγμένες από εμάς τους άντρες. Για τον πολύ απλό λόγω ότι δέχονται περισσότερα χτυπήματα. Για αυτό και η ασπίδα! Αφού οι άνθρωποι συνήθιζαν να κοιτάζουν τις παιδικές χαρές και να λένε πως τα αγόρια έπαιζαν μπάλα ενώ τα κορίτσια δεν έκαναν τίποτα. Δεν είναι ότι δεν έκαναν τίποτα! Συζητούσαν. Συζητούσαν η μια με την άλλη για τον κόσμο. Και έγιναν τόσο καλές σ αυτό με έναν τρόπο που τα αγόρια δεν κατάφεραν ποτέ!
Αυτό που θέλω μέσα από το παιχνίδι είναι αρχικά να σταματήσω να τα σκατώνω με εκείνες που πραγματικά μου αρέσουν και να αρχίζω να τις ξεσκίζω! Αλλά εκείνο που θέλω περισσότερο είναι να αντιστρέψω το ίδιο το παιχνίδι τους. Να κάνουν εκείνες πράγματα για εμένα. Όχι πως τώρα κάνω χάρες και ρουσφέτια αλλά λέμε τώρα! Να είμαι εγώ επιτέλους εκείνος ο τύπος που γαμιούνται μαζί του και μιλάνε για αυτόν στις φίλες τους. Εκείνος που ανάμεσα στα έκπληκτα μάτια των τζιτζιφιόγκων η γκόμενα θα διαλέγει χωρίς να την νοιάζει η να ξέρει το γιατί.
Ο τελικός μου στόχος είναι όταν κάποια στιγμή στο μέλλον μετά από πολλές εμπειρίες και παπάρες θα είμαι σε θέση να αναγνωρίσω αυτήν την ΜΙΑ που θα αξίζει πραγματικά, να είμαι σε θέση να την κατακτήσω ….χωρίς μετά να σκεφτώ…ότι απλά στάθηκα τυχερός! Και χωρίς να τρώω κόλλες
Καλό είναι να γαμάς πολλά και διαφορετικά μουνιά ταυτόχρονα και σίγουρα από εκεί ξεκινάς αλλά δεν θα ήθελα να βρω τον εαυτό μου κάποια στιγμή να ξέρει να κάνει μόνο αυτό χωρίς να ξέρει πώς να διατηρεί μια υγιή και ειλικρινή σχέση με κάποια που πραγματικά γουστάρει!
Το κυριότερο λάθος μου που δυστυχώς συνειδητοποίησα τελευταία είναι ότι δεν έχω ξεκαθαρίσει 100% μέσα μου το structure. Άιντα γιούργια στον ταμπλά με τα κουλούρια! Ναι! δεν είναι ευαγγέλιο και τυφλοσούρτης αλλά βοηθάει πολύ. Ειδικά αν είσαι αρχάριος. Δεν κάνω Solid Game και είναι κρίμα!
Μια από τις στάσεις που με έχει βοηθήσει πολύ στην ζωή μου είναι το να είσαι διατεθειμένος όταν θέλεις να κάνεις κάτι να μπορείς να το φέρεις εις πέρας μέχρι το τέλος και μόνος σου αν χρειαστεί. Ανεξάρτητα από φίλους η γνωστούς η γκόμενες.
Έτσι πήγα Λονδίνο ολομόναχος και έκανα σεμινάριο κιθάρας με τον Steve Vai.
Έτσι έφτιαξα ένα μικρό jet κινητήρα όταν όλοι έλεγαν πως δεν μπορεί να γίνει.
Και έτσι έκανα και κάνω γκραφίτι!
Και πιστεύω ότι και το pick Up Είναι και αυτό μια μορφή street art
Θα πρέπει λοιπόν να μου την βιδώσει και να αρχίσω να κατεβαίνω κάτω κέντρο μόνος μου και να ανοίγω το ξερώ μου και να κάνω ρουτίνες. Αν βέβαια κάποιος θέλει να κατεβαίνουμε μαζί! Κανένα πρόβλημα! Ίσα ίσα! Απλά να ξέρει ότι μ ενδιαφέρουν όσοι έχουν ενδιαφέροντα, και ότι μ αρέσουν όσοι χαρακτήρες περπατούν γενναία!
Αν πιστεύεις ότι έχεις αυτά τα 2 λοιπόν, θα χαρώ να πάρω μήνυμα σου! Διαφορετικά μην μπεις στο κόπο……ειλικρινά!
Αν και γνώριζα για το pick up, στο παλιό forum με είχε προσκαλέσει ο ιgetis-leader και τον ευχαριστώ για αυτό. Οπότε μετά ξαναγράφτηκα και στο καινούριο!
Δεν ζητάω συγνώμη για το μεγάλο κείμενο! Γιατί αυτά σκεφτόμουν και αυτά γούσταρα να γράψω! Και αν διάβασες μέχρι εδώ μαγκιά σου!