τόσο καιρό, δεν σας είχα συστηθεί, αλλά δεν πρόφθανα. Καθόμουν, διαβαζα μανιωδώς όσα πιο πολλά μπορούσα και τελικά τα εξασκούσα
Το παρατσούκλι μου είναι αυτό που βλέπετε δεξιά σας και στόχος μου είναι να γινω ένας πραγματικός αντιχυλόπιτας. Μάλλον στόχος μου ήταν αυτός, γιατί όταν άρχισα να μελετάω καλύτερα την κοσμοθεωρία του PUA, κατάλαβα ότι όταν τρέχεις το game σου δεν έχει και τόσο σημασία το αποτέλεσμα. Το παν είναι να περνάς καλά και αν κατσει το fclose, έκατσε.
Είμαι στα 19 και είμαι ένα γνήσιο αυθεντικό μπακούρι 😛 . Από μικρός άρχισα να διαβάζω για καμάκι και τέτοια, και έτσι άρχισα να ασχολούμαι πεφτοντάς την σε γκόμενες. Το προβλημα μου είναι ότι ενώ καλά τα έλεγαν και αυτά τα βιβλία που διάβαζα, πάντοτε δισταζα να μιλησω σε κάποιο σετ που αποτελούταν από δυο και πάνω άτομα. Έτσι, χωνομουνα κατευθειαν όταν έβλεπα το στόχο μόνο του. Και αν δεν τον έβλεπα, σα “μαλάκας ” περίμενα 🙁 .
Πλέον , λίγο πριν ενηλικιωθώ ανακάλυψα μέσω από κάποια μπλοκ όλο αυτό που λέγεται PUA. Είδα την σειρά με τον Μυστερυ και εντυπωσιάστηκα. Αν και ξέρω ελαχιστα αγγλικά, δε κατάλαβαινα δηλαδή τόσα πολλά , μου άρεσε μονο και μονο το στυλ που ριχνοταν σε γκομενες. ( Hi Guys, What do you believe? Which are more jealousy in a relationship? Boys or girls? )
Τέλος, αν και ασχολουμαι με το pua σε πολυ μεγάλο βαθμό, έχω αποτελέσματα που ουτε εγώ ο ίδιος δεν περιμενα. Ποτέ μου δεν περιμενα οτι θα άνοιγα σετ με 35ρες, 26ρες τουμπαντες, bar-woman αλλά και πάνω από όλα mixed set!
Σας ευχαριστώ όλους!
PUA until death!
ΥΓ: Πολη διαμονης Βολος και από ΟΚΤΩΒΡΗ Athens!!!!!