Να σου δώσω ένα παράδειγμα από πρόσφατο παιχνίδι μου.
Έκανα opening με neg σε μιαν κοπέλα 18 χρονών (ΗΒ8.5), αμέσως έφτασα στο Hook Point (Α1), έδειξα το χιούμορ μου στην φίλη της και έδειξα όλα τα χαρακτηριστικά ενός Alpha Male. Μεσα σε 5-6 λεπτά υπήρχε αρκετή ενέργεια, Hi fives, κτλ. (Α2). Όταν πήρα 4-5 ΙΟΙ από τον στόχο μου προχώρησα να την κάνω qualify για να δώ αν πληρεί τα προσόντα που ζητάω. Δηλαδή να τις κάνω μερικές ερωτήσεις όπως αν είναι περιπετειώδης, κτλ, τις έκανα μερικά CT: της έδωσα να κρατά το ποτό μου για ένα λεπτό, της είπα να με πλησιάσει, έπιανα για πολύ λίγο το χέρι της, κτλ.. αν αντιστεκόταν την τιμωρούσα με το να γυρνώ το σώμα μου και να μιλάω με την όμορφη φίλη μου δίπλα ΗΒ8.5)(Α3 - ακομα 6-7 λεπτά). Αφού πέρασε μερικά τεστς και ανταλλάξαμε ΙΟΙς, την απομόνωσα κάπως από την φίλη της (την οποία απασχολούσε ένας wingman) με το να την τραβήξω 5 βήματα μακριά από το γκρουπ της. Τώρα ξεκινά το C1..
Το attraction stage διάρκησε περίπου 10-15 λεπτά. Όμως επειδή τελείωσα αυτό το στάδιο δεν σημαίνει ότι πρέπει να γίνω το “nice guy” και να πέφτω στα hoops της και να επικρατεί το frame της. Ούτε να κάνω ανιαρές ερωτήσεις, προβλεπόμενες απαντήσεις, κτλ.. Κάνω συνεχώς push-pull και εξακολουθώ να δημιουργώ και να κρατώ την έλξη σε ψηλά επίπεδα.
Τώρα όσο αφορά την διάρκεια του attraction stage εξαρτάται από εσένα. Αν κάνεις αρκετά λάθη μπορεί να κάνεις 3 ώρες. (Κάτι έτσι έκανα εγώ.. Αμέτρητες φορές έμενα όλη νύχτα μέχρι το Α2 με όχι επιθυμητά αποτελέσματα) :p
Αν όμως σε δεί μέσα σε μια ferrari τότε το attraction stage το τελειώνεις μέσα σε 1 δευτερόλεπτο.
Ελπίζω να έλυσα την απορία σου. 😉