Εγώ λέω να κάνεις κανένα cold approach και άστο βιβλίο η αυτοπεποίθηση που αποκτάς απο τα cold δεν συγκρίνεται με κανένα βιβλίο, στο λέω κ εγώ που έχω κάνει ελάχιστα αλλά και πάλι είδα διαφορά.
Γιατί όποιο βιβλίο και να διαβάσεις τώρα κόβω το πουλί μου (και είναι μεγάλο 😛 ) οτι δεν θα κάνεις κάτι.
Οσο για το game με τις φίλες είναι απλό, εφόσον έχεις comfort δημιουργείς attraction και τα ισορροπείς παίζεις πααρα πολύ kino (αφού comfort υπάρχει). Τίποτα όμως δεν είναι απόλυτο και απο κοπέλα ίσως να διαφέρει αρκετά στο τορρεντ που ποσταρες νομίζω είναι μερικά βίντεο στα οποία ο μυστερυ λέει κάποια kino gambits, αφου δημιουργήσεις λίγο attraction είναι εύκολο να τα τρέξεις.
Εγώ πχ έχω μια πολύ καλή και όμορφη φίλη αλλά επειδή την αγαπώ δεν θέλω να κάνω καμία μλκια μαζί της, παρ όλα αυτά μου εχει πει οτι με έχει ερωτευτεί αλλά δεν θέλει να επηρεάσει την φιλία μας, αυτό προέκυψε απο το attitude που έχω κ όχι επειδή είμαι όμορφος (καλά και αυτό 😛PP ) παρ όλα αυα δεν κάνω κάτι μαζί της αλλά πάντα κρατάω το attraction στα ύψη δλδ όπου μπορω πετάω dhv spikes.