Γεια σας παίδες..Το όνομα μου είναι Γιώργος , είμαι 25 και κατάγομαι από Αθήνα..Μένω βόρεια προάστεια και συγκεκριμένα στην Πεύκη..Γενικά εμπειρίες με γυναίκες έχω από ελάχιστες έως μηδενικές..Γενικά είχα κατακτήσεις κατά καιρούς αλλά επειδή καμία δεν μου έκανε το λεγόμενο κλικ τα πράγματα δεν προχώρησαν , υπήρχαν βέβαια και κοπέλες που μου άρεσαν αλλα δυστυχώς επείδη έχω γενικά το προφίλ του nice guy τα πράγματα μένουν στο φιλικό..Γενικα είμαι αρκετά εμφανίσιμος και τραβάω βλέμματα αλλά δεν έχω την αυτοπεποίθηση να μιλήσω σε μία κοπέλα εντελώς άγνωστη..Το game για εμένα είναι σε πολύ αρχικό στάδιο αφού τώρα το ανακάλυψα και παράλληλα ανακάλυψα και το site μέσω google ψάχνοντας tips για προσέγγιση , φλερτ κτλ..Βασικά σαν χαρακτήρας είμαι ποιό ρομαντικός οπότε το όλο θέμα δεν τον βλέπω σαν ευκαιρία για σεξ με άπειρες γκόμενες , απλά θέλω να γίνω ποιό άνετος όσον αφορά την επικοινωνία με το άλλο φύλλο ώστε όταν δω την κοπέλα που μου αρέσει να μπορώ να το πάω λίγο παρακάτω..Ελπίζω με την εμπείρια και τις συμβουλές σας να τα καταφέρω..Καλως σας βρήκα λοιπόν..Καλό μήνα να έχουμε!!