Καλησπέρα παιδιά!! Βασικά είναι η πρώτη μου προσπάθεια να ανοίξω κοπέλα (hb9) απο τότε που ξεκίνησα να διαβάζω κάποια πράγματα οπότε θα ήθελα να μου πείτε πως τα πάω μέχρι στιγμής και επίσης να μου επισημάνετε τύχον λάθη σε σχέση με την προσέγγισή μου..Με την κοπέλα πήγαμε μαζί σχολείο αλλα όπως θα διαπιστώσετε παριστάνω ότι δεν την γνωρίζω..
Ε(εγώ)/ Α(αυτή)
Ε:Γειά τι κάνεις?Να σου πω έχεις πάρει proficiency??
Α:geia s kai sena!! kala eimai, an thumamai kala pigainame mazi sxoleio! nai exw parei kai michigan kai cambridge. [🙂]
Ε:Σίγουρα θυμάσαι καλά??Πιστεύω θα σε θυμόμουνα..Ρε συ μήπως κρυβόσουνα πουθενά?? 😛
Και τα δύο??Δηλαδή είσαι απ’αυτούς??
Α:eisai ena xrono megaluteros, logiko na mi me thumasai!
kai ta duo. [🙂] eixa poluuuuu xrono oso imoun foititria. [🙂] apo poious?????????
Ε:Θα σου εξηγήσω..Είναι αυτοί που έιναι καλοί στα αγγλικά και δίνουν μόνο cambridge γιατί ξέρουν ότι θα το πάρουν (όπως εγώ [:p] ) και είναι και αυτοί που δεν έιναι τόσο καλοί και δίνουν και τα δύο ώστε άμα πάει κάτι στραβά να πάρουν το ένα απ΄τα δύο, όπως εσύ.. [:p]
Μπράβο σου πάντως [🙂]
Α:xaxaxaxaxa, wraia thewria!!! mono p egw ta edwsa se diastima 6 xronwn!!!! [🙂] prwta pira cambridge k meta michigan! pros ti i kouventa gia ta ptuxia?? exw k s alles glwsses!😛
Ε:Ωραία ξεκινήσαμε..Εγώ σου λέω κάτι και εσυ ειρωνεύεσαι.. [:p]
Δεν είναι θεωρία ρε συ , ισχύει..Μπορεί όχι για’σένα αλλα γενικά ισχύει..
Βασικά νομίζω οτί δεν έπρεπε να σε έχω κάνει add..Απλά μοιάζεις καταπληκτικά με μια κοπέλα που δίναμε μαζί.. Την έλεγαν και αυτή Κατερίνα.Έχετε τα ίδια καταπληκτικά μάτια και το ίδιο ………..
Αυτό δεν θα στο πω γιατί μπορεί να παρεξηγηθείς..
Α:xaxa, katholou eirwnika den to eipa, min pareksigeisai! [🙂] a, wste gi auto i erwtisi… xm!!… ti na pw, isws eprepe na tis miliseis tote, twra pou na tin vreis.. epitheto den ksereis e???
Ε:Όχι δεν ξέρω..Της είχα μιλήσει αλλά μου είχε φανεί λίγο ξενέρωτη..Ελπίζω να μη μοιάζεται και σε αυτό.. [:p]
Ας δοκιμάσουμε κάτι για πλάκα πριν φύγω…Έχεις δύο λεπτά??
Α:exw
Ε:οκ..Θες να μπεις λίγο στο chat??
Α:mpika.
Ε:ok
θέλω να δοκιμάσω κάτι που διάβασα τις προάλλες να δω αν ισχύει..
λένε ότι δουλεύει καλύτερα απο κοντά αλλά δεν πιστεύω ότι έχει και τόσο μεγάλη διαφορα…
Α:tha peis epitelous?
Ε:μην είσαι ανυπόμονη…χαλάρωσε και συγκεντρώσου..
έτοιμη??
Α:etoimi.(?)
Ε:οκ
θέλω να σκεφτείς έναν αριθμό απ’το 1 μέχρι το 4..
τον πρώτο που σου έρχεται στο μυαλό
Α:skeftika.
Ε:οκ..είναι το 3??
είναι ή δεν είναι??
Α:oxi…..
einai to 1!
Ε:εντάξει δεν έχει σημασία…πάμε στο ποιό δύσκολο τώρα…
σκέψου έναν αριθμό απ’το 1-10 αλλά όχι το 1
Α:ok.
Ε:το’χεις??
Α:nai.
Ε:οκ..είναι το 7??
Α:oxi, einai to 8! [🙁]
Ε:άρα μαλλακίες διάβαζα…
Α:axaxaxa….
Ε:κοίτα χάρηκα που τα είπαμε αλλα την κάνω τώρα..ήδη με έχεις καθυστερήσει.. [:p]
Α:wwww, na me sugxwreite! 😛PPP kalo apogeuma!
Ε:τα λέμε bye!!!
Αυτά είναι όσα έχουμε πει μέχρι τώρα..Τελευταία φορά μιλήσαμε Τρίτη 14/8..
Απλά θέλω να μου πείτε αν κατά τη γνώμη σας το έχω πάει καλά μέχρι εδώ , τι λάθη έχω κάνει και καμια πρόταση για το πως να συνεχίσω..