Χαιρετώ τους πάντες.
Παίδες, έχω μια απορία όσον αφορά τη διαχείρηση ενός θέματος. Βασικά, θα σας πω περιληπτικά περί τίνος πρόκειται και τι παίζει με την τύπισσα.
Γνωριζόμαστε καιρό αλλά μόνο ενα “γειά” λέγαμε, άντε και ένα “τι κάνεις”. Έπειτα από αρκετό καιρό, οι γονείς της έγιναν πελάτες μου (έως τότε οι οικογένια αυτή είχε σχέσεις μόνο με το σόι μου, αλλά όχι οικογενιακή φίλοι) και από τότε έχω κι εγώ παρτίδες μαζί τους. Η τύπισσα (κόρη αυτωνών που προανέφερα - ας την πούμε “Α”), όχι μόνο κατ’ εμέ αλλά κατά πολλών, δεν βλέπεται. Σηνήθως δεν βαθμολογώ κάτω από 6 αλλά αυτή πρέπει να βαθμολογείται πολύ πιο κάτω. :S
Τελευταία μιλάμε τακτικά και ελάχιστα κάνουμε παρέα (και θα σας πω το λόγο σε λίγα δευτερόλεπτα) αλλά τίποτα περισσότερο από φιλικό - και της έχω δείξει τις προθέσεις μου ότι ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ και τέρμα. Anyway. Η “Α” όμως τις τελευταία μέρες που είδα (όχι όλα) και έμαθα, έχει και κάτι φίλες και ορισμένες είναι ΗΒ7 και ΗΒ8. :lol:
Εφόσον έχω ξεκαθαρίσει τις προθέσεις μου απένταντί της εδώ και καιρό (το ξέρει και δεν το ξεχνάει), της είπα: “Αφού είναι έτσι, γνώρισέ μου κάποια φίλη”. Σχεδόν πάντα μου πατάει σα δικαιολογία το εξής: “κι αν έχει σχέση;”. Δεν θέλω ν’ αναφέρω τη λέξη ‘ζήλεια’ αλλά δυστυχώς δεν βρίσκω άλλη. Το πρόσεξα όταν τις προάλλες συναντήσαμε τυχαία μια ξάδερφή της με μια φίλη. Η ξάδερφη είναι ΗΒ7,5 (υψηλή, ξανθή… αρκετά καλή) και η φίλη δεν είναι πάνω από 6. Η “Α” είχε γαμηθεί στα αγγίγματα εκείνη την στιγμή. Λέω από μέσα μου “τι διάολο ρε γαμώτο;”. Ε, σαν το διάολο ( :evil: ), λιγάκι πριν χαιρετήσω τα κορίτσια και να φύγω (προέκυψε επαγγελματική συνάντηση) ήρθε και ένας τύπος 50άρης να τα κάνει χαλάστρα 😛
Όλα αυτά τα παραπάνω είναι ένας από τους λόγους που δεν μου αρέσει να μπλέκω το επαγγελματικό με το προσωπικό κομμάτι γιατί “θα μπλέξουμε τα μπούτια μας στο τέλος”. Εν ολίγοις, πως μου προτίνετε να χειριστώ το όλο concept; Άμα συνεχίζει και δε θέλει να βοηθήσει, θα ήταν καλό να τη αγνοήσω ή όχι; :dry:
Συγγνώμη που σας κούρασα, αλλά θα ήθελα την άποψή σας. Και αν έχετε κάτι άλλο κατά νου, δεκτή κάθε γνώμη :cheer: