(Αν και κατά το ήμισυ Λάκωνας, στο συγκεκριμένο ποστ δε θα τιμήσω τους προγόνους μου που ήταν πιο λιτοί και σύντομοι.)
Σεβαστά μέλη του φόρουμ ξεκίνησα αυτό το ταξίδι στην γνώση του PU από τύχη, έπειτα από μια μεγάλη απογοήτευση που συνέβη στη ζωή μου…
Είμαι αρκετό καιρό στο φόρουμ, ωστόσο ασχολούμε περιστασιακά με την ανάγνωση των θεμάτων του. Παρ’όλα αυτά έχω καταφέρει να διαβάσω ολόκληρο το The Game του Strauss και το Venusian Arts του Mystery. Γενικά από θεωρία καλά πάμε, στην πράξη είναι τα δύσκολα…Έχω εφαρμόσει πολλά από αυτά σε γνωστές φίλων μου(άλλοτε επιτυχώς, άλλοτε όχι), ξέρετε σε φάση που βγαίνουμε κοινές παρέες, αλλά δεν έχω κάνει άνοιγμα σε τελείως άγνωστες κοπέλες.
Είμαι φοιτητής στην Αθήνα 4 χρόνια, τώρα το καλοκαίρι κάνω την πρακτική μου εδώ στην πρωτεύουσα, αλλά επειδή είμαι τελειόφοιτος (ουσιαστικά από Οκτώβρη θα είμαι με πτυχίο στο χέρι αν όλα πάνε καλώς) μετά τον Οκτώβριο θα είμαι πίσω στα μέρη μου, για σχετικά λίγο όμως διάστημα καθώς σκέφτομαι να την ΄κάνω για στρατό τον Φλεβάρη.
Η Αθήνα και κάθε μεγάλη πόλη έχουν ένα μεγάλο προτέρημα: την ανωνυμία. Και εδώ έρχεται το θέμα που με προβληματίζει…Η πόλη μου είναι σχετικά μικρή, και όπως είναι λογικό ο καθένας πάνω κάτω γνωρίζει τον καθένα, όχι ότι είναι απόλυτο αυτό, αλλά φατσικώς όλοι γνωρίζονται. Δε θα είναι λίγο δύσκολο να αναπτύξω το game μου σε ένα σχετικά μικρό κοινωνικό σύνολο?
Y.Γ.: Α! ξέχασα να πω ότι από νέους/νέες , πέρα από το ΤΕΙ που φέρνει κάποιο φοιτητόκοσμο και τους μαθητές Λυκείου, δε μπορείς να πείς ότι είμαστε και “rich enviroment” για παιχνίδι…
:huh: :huh: :huh: